Către: Reprezentantii autoritatii locale - Primaria Capitalei si Consiliul General

Demiterea conducerii CMTEB

Demiterea conducerii CMTEB

Ne-am saturat ca in 2021, in Bucuresti - capitala Europeana sa nu beneficiem de conditiile minime de trai pentru secolul acesta.

Compania de stat Termoenergetica isi bate joc in mod sistematic de locuitorii capitalei captivi ai sistemului centralizat de incalzire si furnizare apa calda controlat si protejat de CMTEB si toate partidele politice perindate pe la Primaria Capitalei.

CMTEB minte pe propriul site in mod repetat pentru a-si justifica costurile enorme de functionare dar nu se gandeste ca salariile si costurile de functionare sunt suportate de locuitorii Bucurestiului care platesc pentru niste servicii de care nu beneficiaza. Mai mult este o amagire a clientilor platitori ca vor beneficia de serviciile respective de la o anumita ora dar de fiecare data ora trece si apare o noua minciuna.

Solicitam demiterea intregii conduceri CMTEB si a consiliului de administratie - fara dreptul ca cineva din actuala structura de conducere sa mai poata ocupa un post in cadrul CMTEB.

De ce este important?

Ne-am saturat sa stam in frig si fara apa calda. Ne-am saturat sa fim mintiti de niste angajati ai unor companii publice platiti din banii nostri.

București, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL