Către: Ministrul Muncii / Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor

Intocmirea facturilor fiscale de energie electrica / gaze naturale in MOD CORECT

Si nu in ultima instanta, Ministerul / Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor are ca obligativitate grija pentru resursele naturale si modul in care acestea sunt gestionate.

FACTURA reprezinta un document fiscal intocmit de firmele de distributie energie electrica / gaze naturale ca urmare a unui contract de furnizare cu eventuali consumatori

Efectuarea si intocmirea unei facturi intra in totala obligativitate / responsabilitate a firmei de furnizare servicii catre consumatori.

Functionarii influentati de lobby-urile industriei, de fluxurile preturilor neingradite si in cele din urma de PROFIT isi permit sa adauge diferite DENUMIRI si implicit contravaloarea acestora la rubrica detalii factura. Denumiri care nu apar atunci cand se cere o copie a facturii direct de la sediul firmei.

Motivul semnării

• coeficientul de calitate din factura, nu corespunde cu cel livrat.
  • intocmirea facturilor fiscale de energie electrica/gaze naturale in mod corect

2017-01-09 11:03:43 +0200

2017-01-06 13:33:21 +0200