Către: Guvernului si presedintelui Romaniei!

Oprirea abuzuriilor din Centrul Medico Social Nucet judetul Bihor!

Oprirea abuzuriilor din Centrul Medico Social Nucet judetul  Bihor!

Oprirea abuzuriilor, de tip fizic, psihic si a drepturiilor banesti ale pacientiilor de la Centrul Medico Social Nucet, judetul Bihor!
In cadrul acestui Centru, pacientii sunt maltratati atat fizic cat si psihic, hrana a fost de proasta calitate acum li se fura, pensiile le sunt luate abuziv, pacienti inchisi la gratii, sunt sedati, amenitati chiar de directoarea medicala Brie Anemona, pacientii mananca putina paine inmuiata in apa! Li se spune ca li se iau pensiile pentru mancare, se poate asa ceva? Pacientii nu pot sa deschida gura sa spuna cuiva deoarece sunt pedepsiti, inchisi la gratii, sedati, batuti! Tratamentul necorespunzator, nu gasesti decat neuroleptice! Atunci cand vin controalele sunt dusi la bucatarie la mancare, serviti si totul se musamalizeaza!
Prin prezenta va rog sa luati masuri urgente! Va Multumesc!

Pentru ca acesti pacienti sa nu mai fie prada neglijentei si suferintei pentru ca i-a pedepsit destinul suficient si pentru ca cei responsabili sa fie trasi la raspundere si oprirea tuturor abuzuriilor din acest Centru si a altor asemanatoare!

Cum va fi inmânată

Guvernului Romaniei, Presedintelui Romaniei,

Motivul semnării

• Pentru respectarea drepturilor unor fiinte umane.
  • Crimele din aceste lagăre trebuie oprite si vinovatii pedepsiti
  • Sora mea a fost bolnava dar când a fost dusa acolo mergea pe picioarele ei,mânca singura,mergea la toaleta singura,putea sa facă baie singura. Însă dupa câteva luni a fost adusă acasa si arată precum o leguma iar la câteva săptămâni dupa sau poate o luna sora mea a decedat

2016-08-24 21:56:47 +0300

2016-08-24 14:51:36 +0300