Skip to main content

Către: Consiliul Local al municipiului Buzău

Cerem demiterea directorului Trans Bus - Gică Toader

Supunerea la vot pentru demiterea directorul companiei de transport public în comun Trans Bus - Gică Toader.

De ce este important?

Dragi buzoieni,

Mor oamenii din cauza incompetenței PSD! Spre exemplu, luni dimineață un șofer de autobuz a murit strivit de autobuz din cauza incompetenței și a prostiei care guvernează odată cu venirea directorului Gică Toader în 2016, fiind anul în care Toma a fost ales primar de Buzău. Ce coincidență!

În timp ce un sindicat minoritar a sesizat o serie de nereguli în cadrul instituției, conducerea companiei a fost mai preocupată de înlăturarea acestui sindicat, decât de rezolvarea problemelor. ITM Buzău, a dat amenzi în urma sesizările, însă asta nu a fost destul pentru a evita o tragedie.

Trebuie menționat și faptul că Gică Toader este unul dintre oamenii de bază ai primarului Toma, dat fiind faptul că în trecut a deținut funcția de director la Grup Romet(compania falimentară a primarului Toma).

În cadrul companiei au fost angajați o serie de lipitori de afișe din partea PSD, fără a avea studii în domeniu, fiind puși pe funcții cheie pentru salarii babane.

O parte din angajații care s-au împotrivit conducerii și au făcut sesizări la ITM au fost dați afară.

Conducerea companiei de transport a înlăturat sindicatul minoritar pentru că aceștia creau probleme companiei. Făceau sesizări la ITM și cereau drepturi salariale conform legilor în vigoare.

Nu este de mirare că în Consiliul de Administrație al companiei de transport se află Mihai Cosmin Petruș, un om de bază al lui Marcel Ciolacu în teritoriu, fiind angajat la PSD Buzău cu carte de muncă de aproape 12 ani.

Gabriel Baciu este un PSD-ist cu ștate vechi în PSD, acesta a fost propulsat și susținut de Gică Toader.

Dan Cuza, este un alt om de bază al primarului Toma, fiind și directorul SC URBIS-SERV SRL. Printre altele este și membru în Consiliul de Administrație al Trans Bus. În trecut a ocupat funcțiai de Director General Adjunct al Grup Romet.

Eduard Pistol, este secretar al Primăriei municipiului Buzău și deține funcția de membru în cadrul Consiliul de Administrație, fiind un bion pion al primarului Toma în problemele juridice.

Printre altele, directorul companiei de transport este și vicepreședinte al PSD, filiala muncipiului Buzău, chiar dacă el este din Râmnicu Sărat.

Trans Bus achiziționează baterii și piese auto de la un service din Râmnicu Sărat, la 35 de km de municipiul Buzău. Ce coincidență, Gică Toader a trăit toată viața la Râmnicu Sărat!

În timp ce se deplasa ilegal la Râmnicu Sărat cu mașina de serviciu, polițiștii buzoieni l-au prins pe acesta cu viteza de 111 km/h prin localitatea Potârnichești. Acesta a vrut să scape basma curată după ce l-a apostrofat pe polițist.

Director: ,,Bună ziua! Sunt Gică Toader, directorul de la Trans Bus!”
Polițist: ,,Neinteresant!”
Director: ,,Îl pot suna pe șeful tău!”
Polițist: ,,Lăsați!”
Scriptul nu a putut fi scris integral și în totalitate!

Nu este de mirare că protejatul lui Gică Toader, angajat pe partea de IT, Dedu Mihail, deține website-ul buzau.org și o afacere numită Printache(creare de tablouri canvas la comandă). Asta nu ar fi o problemă, dacă publicitatea acestuia nu s-ar afla pe autobuzele Trans Bus la o sumă derizorie, față de suma pe care societatea o ofertează pentru doritori, responsabilul cu colantarea și publicitatea fiind însuți Dedu Mihail.

Tot la o sumă frumușică, gagica PSD-istului Mihai Cosmin Petruș, pe numele său de Cristina Văleanu și-a colantat câteva autobuze pentru aș promova prestarea de genuțe și unghii cu gel.

Apar informații că inginerul șef de la Trans Bus ar deține un service auto în spatele ILF, acolo unde lucrează suplimentar și mulți mecanici din Trans Bus.

Apar informații că o partea dintre noii angajați ai companiei de transport ar fi dat "porcul" înainte de angajare, majoritatea fiind din localitatea de baștină a primarului Toma - comuna Țintești.

Conducerea Trans Bus este acuzată de fals și uz de fals după ce au trunchiat mai multe controale ale ITM Buzău, cât și un proces pierdut atât la Tribunalul Buzău, dar și la Curtea de Apel Ploiești.

Motive sunt cu duiumul, însă credem că acestea sunt necesare pentru a semna această petiție!
Buzău, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2023-05-08 09:25:10 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2023-05-03 09:03:38 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2023-05-02 21:05:27 +0300

S-a ajuns la 10 semnături