Skip to main content

Către: Guvernul României

Oprim importul de gaze din Rusia acum!

Cumpărând în continuare gaze din Rusia, România alimentează mașina de război care ucide în fiecare zi civili nevinovați în Ucraina. Guvernul României trebuie să treacă de la vorbe la fapte și trebuie să oprească importul de gaze din Federația Rusă.

România nu are nevoie de gazele rusești! Gazele importate de la ruși sunt o slăbiciune și o breșă de securitate creată de agenți ai Moscovei care au urmărit să submineze independența energetică a României, îmbogățindu-se în același timp prin interpuși. România are propriile rezerve care pot asigura mult peste consumul intern. Folosiți aceste resurse în interesul cetățenilor și asigurați un preț accesibil și corect.

Opriți importul de gaze din Rusia acum! Opriți măcelul finanțat din banii românilor!

De ce este important?

Este imoral și nelegitim ca Guvernul României să susțină agresiunea lui Putin în Ucraina folosind pentru asta banii cetățenilor români. România poate să-și acopere acum consumul intern din resurse proprii. În majoritatea lor cetățenii României condamnă crimele de război săvârșite de armata rusă în Ucraina. Guvernul României nu are nici o justificare pentru a continua să susțină agresiunea prin plata către Rusia a unor contracte de care nu avem nevoie.

Actualizări

2022-05-04 03:41:28 +0300

S-a ajuns la 10 semnături