Către: Directia Nationala Anticoruptie

Opriti-l pe Liviu Dragnea!

DNA a reusit sa ne scape de cativa oameni foarte nocivi din politica: Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Elena Udrea, Viorel Hrebenciuc, Sebastian Ghita, etc. Acum, este momentul sa ne scape de un om politic nu numai corupt, dar suspect de tradare nationala: Liviu Dragnea.
Rog DNA sa se sesizeze si sa investigheze legaturile lui Liviu Dragnea cu cercurile de afaceri din jurul premierului israelian Beniamin Netanyahu, acesta fiind si el acuzat de coruptie.
Rog DNA sa verifice daca unele din aceste cercuri de afaceri au interese comerciale in Romania, pe care Liviu Dragnea le poate favoriza prin influenta pe care o are in Parlament si in Guvern, prin adoptarea unor acte normative si strategii guvernamentale.
In mod specific, am rugamintea sa se verifice daca initiativa legislativa a mai multor deputati PSD, condusi de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, de a dezincrimina penal si contraventional demolarea monumentelor istorice si modificarile cailor de comunicatie (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=16947) are sau nu legatura cu interesele dezvoltatorilor imobiliari activi in Romania, de nationalitate israeliana.
A se vedea inclusiv marele scandal de coruptie, in centrul caruia stau acuzatii de mituire a unor oficiali romani, in care este implicat grupul israelian Elbit Imaging, cu afaceri imobiliare in Romania (vezi https://b1.ro/stiri/economic/elbit-imaging-amendata-pentru-plati-nejustificate-de-milioane-de-dolari-legate-de-proiectul-casa-radio-compania-e-suspectata-ca-ar-fi-corupt-oficiali-guvernamentali-romani-215804.html).
Multumesc.

A avea în funcții de conducere un om corupt este foarte grav.
Dar a avea în conducerea țării un om supus intereselor unei alte țări este o chestiune de siguranță națională, un pericol pentru România!
Este nevoie de patrioți adevarați în funcții publice și demnitare, care să salveze țara de acest om diabolic. Avem nevoie de instituții profesioniste și independente, care să înlăture această amenințare foarte gravă la independența României.

2019-01-07 20:10:45 +0200

2018-05-15 00:41:08 +0300