Către: Ministerului Energiei, Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei

Renuntarea plafonarii preturilor la energie

Această campanie a fost încheiată

NU este deloc normal ca oamenii sa trebuiasca sa fie atenti cand depasec 100KWh consum. Stie cineva ce iarna o sa avem tot timpul? Ce se intampla daca vine o luna cu temperaturi de -15 sau -20 de grade celsius? De ce daca dupa depasim cota de consum trebuie sa platim tot consumul la cota marita? De ce nu putem plati doar surplusul de cat ii marit? Doriti sa fim iara ca pe vremea lui Ceausescu cand ni se spunea sa mai adaugam o plapuma?
NU mai dorim persoane incompetente la conducere, fosti securitsi, corupti, analfabeti, rusofili si alte tipuri de persoane ingradite cu scopul de a subjuga persoane care incearca sa traiasca viata si sa se bucure de ea.

De ce este important?

Este important ca oamenii sa inceapa sa isi exprime punctul de vedere, sa invete sa elimine ceea ce nu este corect din viata lor, sa nu stea nepasatori la lucrurile din jurul lor. Este timpul ca tinerii la nivel de studii liceu, universitate sa expune oamenii care trec examenele prin fraudare. Este timpul ca tinerii sa inceteze sa creada ca varsta determina o experienta de viata, adica sa se raporteze la varstinici. Varstinicii Romaniei traiesc si au fost educati cu bataia si frica, necomunicare si umilire sociala de catre autoritatiile guvernante. Daca nu trec de la nivelul asta si isi doresc in continuare ca lucrurile sa se intample cum defapt se urmareste de catre corupti, nu este nevoie de un raboi cu Rusia, deja de zeci de ani armata si politia Romaniei isi ucid cetatenii. E nevoie de implicare pentru ca asa putem schimba ceva cu adevarat. O iesire la vot si pentru un lucru simplu poate dovedi in cazul Romaniei doua lucruri defapt: 1.iesi la vot si votezi tinand cont de istorie, se stie cine is securistii si partidele despotice, iar in sensul asta nu votezi cu ele , pentru ca votul cu ele arata un lucru, nu o sa fie schimbare si o sa fie in continuare CORUPTIE .
2. iesi la vot si votezi cu oamenii care pot si au dovedit cu adevarat ca au schimbat lucrurile si stiu ca se vor implica si atunci se dovedeste ca exista o schimbare.

Categorie