Scoateți lacătul de la curtea școlii! Respectați legea!

Spațiile sportive din curțile școlilor au fost redate comunității, prin lege. Directorii de școli și primăriile au avut timp până în luna mai să stabilească orarul și regulamentul și să le afișeze la loc vizibil.

Te alături acestei lupte pentru respectarea drepturilor copiilor și inițiezi și tu o petiție? Școala reîncepe în doar câteva zile, lansează chiar astăzi petiția ta!

din 100 semnături
across 3 campanii locale
Găsește o campanie locală
Locația ta

Campanii (3)

• Ghiozdanul cel mai rău lucru
    Poate vom avea și noi o șansă la o educație mai buna în România, dacă vom avea dulapuri ar fii mult mai ușor și pentru elevii de gimnaziu!! Cu ajutorul dulapurile vom putea aduce mai multe lucruri la școală fata de ghiozdan care este foarte greu și ne deformează spatele și coloana!
    17 din 100 Semnături
    Inițiat de Daniel Posa
  • București
    Liceul Tudor Vladimirescu, București: Scoateți lacătul de la curtea școlii! Respectați legea!
    Curțile școlilor reprezintă cel mai mare și mai la îndemână spațiu public ce poate fi utilizat pentru promovarea sportului de masă în comunitățile locale. În deceniile trecute, generații întregi de elevi s-au bucurat de posibilitatea de a face sport în curtea școlii. Vrem același lucru și pentru copiii noștri! Cerem aplicarea de urgență a legii și accesul liber al copiilor în curțile școlilor!
    13 din 100 Semnături
    Inițiat de Iorgulescu Aurelian Stefan
  • Oradea
    LPS Bihorul - Oradea: Scoateți lacătul de la curtea școlii! Respectați legea!
    12 din 100 Semnături
    Inițiat de Halasi Tomas