Către: Directorul liceului Tudor Vladimirescu, director Administratia Scolilor Sector 6 și primarul Sectorului 6

Liceul Tudor Vladimirescu, București: Scoateți lacătul de la curtea școlii! Respectați legea!

Noi, semnatarii și semnatarele acestei petiții, vă solicităm să deschideți terenul de fotbal de la liceul Tudor Vladimirescu în afara orelor de curs, conform legii.
Terenul de fotbal de la acest liceu nu se poate folosi in afara orelor de curs deoarece a fost inchiriat unei persoane private care organizeaza cursuri de fotbal in anumite zile ale saptamanii. In momentul in care nu se tin cursuri, terenul este inchis sub pretextul ca doar acesta persoana poate sa folosesca acesta baza sportiva. Nu se respecta legea.

Spațiile sportive din curțile școlilor au fost redate comunității, prin lege. Directorii de școli și primăriile au avut timp până în luna mai să stabilească orarul și regulamentul și să le afișeze la loc vizibil.

Curțile școlilor reprezintă cel mai mare și mai la îndemână spațiu public ce poate fi utilizat pentru promovarea sportului de masă în comunitățile locale.

În deceniile trecute, generații întregi de elevi s-au bucurat de posibilitatea de a face sport în curtea școlii. Vrem același lucru și pentru copiii noștri!

Cerem aplicarea de urgență a legii și accesul liber al copiilor în curțile școlilor!

Bucureşti Sectorul 6, București, România

Linkuri