Către: Ministerul Sanatatii

CCSVI - O noua sansa la viata bolnavilor de scleroza multipla

Sa se creeze posibilitatea bolnavilor de scleroza multipla la accesul acestei interventii CCSVI,metoda lui Dr.Prof.Paolo Zamboni din Ferrara, ca o noua alternativa de tratament,atat in circuitul sanitar privat cat si in circuitul sanitar de stat.

Bolnavii de scleroza multipla si toate formele de boli degenerative sunt intr-o crestere alarmant de mare pe toata suprafata globului.
Acest Dr.Prof.Paolo Zamboni din Ferrara, in 2008, a descoperit ca in proportie de 90 % din bolnavii de scleroza multipla prezinta probleme si anomalii venoase elemente comune tuturor bolnavilor de scleroza multipla (anevrisme,stenoze,etc),ce duce la o proasta circulatie a sangelui in creier cat si obturarea circulatiei lichidului cefalorahidian din coloana vertebrala catre creier si al zonelor demielinizante,rezultat al degradarii bolnavilor
Deasemenea,s-a mai constatat ca venele si arterele erau infundate cu depozite de fier.Primul pacient vindecat de scleroza multipla,prin aceasta procedura CCSVI,a fost sotia lui Dr.Paolo Zamboni,care din momentul interventiei pana acum in momentul de fata, nu i-a mai revenit boala,De atunci exista mii de persoane din toata lumea care au facut aceasta interventie care s-au vindecat total sau partial imbunatatindu-li-se calitatea vietii cu aceasta procedura.Rezultate spectaculoase au fost remarcate si bolnavilor de Parkinson care au facut aceasta procedura.Toti cei care au facut aceasta interventie au declarat ca la analizele de rutina nu s-a mai regasit diagnognosticul de scleroza multipla,chiar si dupa ani.
De atunci,pana in prezent se fac cercetari in colaborare cu alte institute de prestigiu din America si alte tari incercandu-se sa se demonstreze ca scleroza multipla nu este o boala autoimuna ci o boala de natura venoasa,motiv pentru care inca nu se omologheaza aceasta procedura CCSVI in circuitul sanitar de stat.
Doresc pe acesta cale,ca bolnavii de scleroza multipla de la noi din tara sa aiba acces la aceasta procedura simpla si neinvaziva cu rezultate de vindecari spectaculoase.
Va indemn sa incercam sa aducem un plus vietii celor care se simt captivi in propriul trup,luptandu-se in fiecare zi cu povara bolii , visand la primul pas sau gest facut cu usurinta.("La liberazione"- asa mai este denumita tehnica CCSVI).

Categorie

2020-01-09 00:55:48 +0200