Skip to main content

Către: Presedintelui director general al TVR Irina Radu, jurnalistului Ionut Cristache si Parlamentului Romaniei

Cere demisia conducerii politice a TVR si a jurnalistului Ionut Cristache

Daca mai au un minim de moralitate si constiinta:
- Cerem demisia moderatorului emisiunii "Romania9", Ionut Cristache, si a celor care l-au adus in echipa TVR, in special directorului Irina Radu, deoarece acestia continua politizarea acestei institutii PUBLICE si duc TVR-ul langa televiziunile de propaganda politica si de intoxicare cu minciuni a romanilor (gen Antena3 si RomaniaTV).
- Cerem Parlamentului Romaniei ca preşedintele-director general al postului public de televiziune sa fie ales la propunerea Consiliului de Administraţie (asta dupa demisia Irinei Radu) si nu sa fie ales de majoritatea din Parlamentul Romaniei, majoritate care in 2016 si-a votat o marioneta la conducerea televiziunii publice.

De ce este important?

Televiziunea romana este a fiecaruia dintre noi si ar trebui sa fie un exemplu de impartialitate, de integritate, de prezentare obiectiva a faptelor bazate pe dovezi, un exemplu de promovare a culturii, a stiintei si a performantei.
In schimb, vedem tot mai des, talk-show-uri precum cel al lui Ionut Cristache, "Romania9", emisiune unde se promoveaza incultura, minciuna si scandalul, elemente reprezentative televiziunilor de buzunar, gen Antena3, RomaniaTV etc, televiziuni create politic pentru sustinerea unor interese personale, unde circul de 2 bani si informatia subiectiva sunt singurele teme prezentate.
De altfel, Ionut Cristache a fost adus la TVR1 de la Antena3 si se pare ca a luat cu el si "modelul lor de succes": diferiti politicieni, jurnalisti si sociologi dubiosi, sunt invitatii "de casa" ai emisiunii lui, invitati care intoxica publicul cu informatii subiective si mincinoase, lipsite de orice dovezi si care tot timpul au aceleasi directii: anti DNA/Justitie/Opozitie/Presedintele tarii si pro PSD.
Si din pacate, marea majoritate a telespectatorilor TVR, sunt oameni simpli de la tara, oameni cu putine resurse, oameni lipsiti de alte surse de informatie si care sunt usor de manipulat. Celebra vorba "ati mintit poporul cu televizorul" inca se practica cu nesimtire desavarsita.

Ma uit si nu pot sa cred! ... Ce are trebui sa fie televiziunea publica pentru romanul de rand: un model de cinste, de moralitate, de corectitudine si adevar, de cultura si stiinta si...in schimb omul de rand primeste un circ ieftin, incultura, minciuna, demagogie si calomnie...si toate acestea cu implicarea si sustinearea moderatorului Ionut Cristache, sub "aripa protectoare" a directorului Irina Radu si toate facute doar pentru a proteja interesele murdare ale unor parlamentari.
Dati dovada de moralitate, dati dovada ca aveti constiinta si suflet si plecati...lasati locul unor oameni corecti si demni, unor emisiuni de valoare si nu INCULTURII.
Spune si tu NU mizeriei din TVR si ajuta-ma sa ma prezint personal in fata lor cu o lista cat mai mare de semnatari!!!
Doar impreuna putem face Romania un loc mai bun si de viitor pentru noi si copiii nostri!

Categorie

Actualizări

2019-02-18 21:52:52 +0200

S-a ajuns la 1,000 semnături

2017-12-29 23:15:28 +0200

S-a ajuns la 500 semnături

2017-11-22 20:19:37 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2017-03-23 13:39:42 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2017-03-22 18:26:56 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2017-03-21 09:02:01 +0200

S-a ajuns la 10 semnături