Către: Votanților USRPLUS, Biroul Județean USR, Biroul Național USR

Cerem demisia conducerii USR Buftea, după 1% la alegerile locale!

Noi, semnatarii petiției, ca votanți USRPLUS, solicităm demisia Biroului Local și implicarea tuturor membrilor în această campanie electorală, pentru un scor cât mai bun al USRPLUS.
Solicităm Biroului Judetean USR și Biroului Național USR să ia măsuri în privința acestor domni care sabotează în continuare USRPLUS. Vrem să votăm USRPLUS, nu să girăm astfel de oameni, incapabili și rău intenționați, departe de spiritul USRPLUS.

De ce este important?

USRPLUS Buftea a obținut cel mai slab rezultat din Ilfov tocmai în reședința de județ, mult sub comune mici. Dacă PLUS Buftea se mai vede din când în când, USR Buftea este absent total din viața comunității de doi ani de zile, din cauza conducerii care blochează filiala.
Subsemnatul am demisionat din filiala locală, după ce presedintele și membrii biroului local sabotau și opreau orice inițiativă a membrilor simpli și nu mai permiteau inscrierea altora noi. Filiala USR Buftea a avut peste 50 de membri, dar din cauza conducerii, au rămas doar 10, cu tot cu ei. Vreau să mă implic in acest partid, dar nu cu această conducere care nu face nimic și îi încurcă și pe cei de la PLUS Buftea.
După aproape două luni de la dezastrul de la locale, a inceput și campania electorală pentru parlamentare, iar capii filialei sunt tot în funcție, și tot absenți, cu filiala blocată. Dacă vor păstra aceeași linie, vor avea din nou un rezultat penibil la Buftea!

Buftea 070000, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Categorie