Către: Ministerul Educației

Cerem URGENT Demiterea Ministrului Educației Sorin Mihai Cimpeanu

Demiterea ministrului Sorin Mihai Cimpeanu.

Ne-a umilit, ne-a batjocurit, ne-a călcat în picioare, ne-a luat dreptul de a fi respectați, nu ne-a acordat încredere niciodată, ne-a criticat, ne-a luat în râs, ne-a furat vacanțele, ne duce la școală pe 3 ianuarie după cea mai scurtă vacanță de iarnă din istorie și vrea până pe 15 aprilie să lucrăm fără nicio pauză.
El va declanșa valul 5 al pandemiei prin începerea școlilor pe 3 ianuarie.
Acest domn urăște elevii, părinții și mai ales, mai ales profesorii!
Ce spun profesorii despre dumnealui? Că este un dictator! Și au dreptate! Nu are ce căuta în acest sistem! El este orice, orice, orice, numai profesor nu! Nu are nici cea mai mică idee de psihologia copilului, când dau ei randament, când pot învăța, înțelege ceva.
AM ÎNTREBAT 100 DE ROMÂNI CE PĂRERE AU DE MINISTRUL EDUCAȚIEI, 100/ 100 AU RĂSPUNS: E HALUCINANT! NU SE MAI POATE! PROFESORILOR LE ESTE RUȘINE CU EL, ELEVII NU-L PLAC DELOC, PĂRINȚII SE CRUCESC!
Vă rugăm din suflet să vă dați demisia. Și nu din cauza unei petiții nevinovate, citiți zecile de mii de comentarii să vedeți ce părere au toți despre dumneavoastră! Dacă nu vă convingeți, mergeți în școli. Oamenii vor să facă grevă, revoltă din cauza dumneavoastră!
E clar că greșiți foarte mult... infinit!

Semnat, actorii educației, în numele a milioane de oameni!

Piața Victoriei 1, București 011791, România

Categorie