Skip to main content

Către: Șeful TVR, Dan Turturică, Liderul Opoziției Democratice, Cătălin Drulă, Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Primarul Municipiului Timișoara, Dominic Fritz

Decât 10 lei pe TVR Folclor, mai bine 1000 de Euro pe un concert Taylor Swift

Doamnelor și domnilor,

Ne confruntăm cu o situație fără precedent, cu un an înainte de 4 rânduri decisive de alegeri pentru viitorul României:Va lua România drumul Rusiei, așa cum își doresc Simion și Șoșoacă sau vom continua pe drumul occidental ce ne-a adus mult beneficii în utlimii 16 ani de când suntem parte a marii familii europene și 19 ani de când suntem parte a marii familii euro-atlantice.
Televiziune Română, în timp ce-i ține pe cei de la EBU în așteptare legat de participarea Țării Noastre la Eurovision, a lansat din banii contribuabililor un nou post de televiziune: TVR Folclor. Deși rolul televiziunii pare la prima vedere a fi unul nobil, la o urmărire mai atentă a postului putem vedea ce promovează acesta, de fapt.

"Nu uita ca esti roman,
Ca radacina de veacuri
Sta infipta in ogor
Si nu o poate smulge-un viscol trecator.

Pe la noi au viscolit mii de pagani
Dar am ramas totusi aici in veci stapani.
A mai venit o vreme grea,
Nu e nimic, vom astepta
Ca vine soare dupa ea."

Difuzarea unei astfel de piese pe un canal din banii contribuabililor nu poate însemna decât două lucruri:
1.Că trăim ceasul cel din urmă al democrației românești în care deja instituțiile statului sunt acaparate de șovinismul rusofil, promovat intens de AUR și de SOS;
2.Că după anul electoral 2024, asta vom vedea mai peste tot la televizor, iar marile turnee ale artiștilor precum "The Eras Tour" al lui Taylor Swift sau "Rennaissance World Tour" al lui Beyonce nu-și vor avea locul în România lui Simion, Șoșoacă sau Orlando Teodorovici.

Prin aceasta cerem încetarea propagării unor astfel de mesaje pe canalul nou-deschis TVR și de asemena, cerem Opoziției Democratice, dar și primarilor celor mai importante orașe ale României să pună Țara pe harta marilor turnee ale artiștilor, care rup încasările prin concertele pe care le desfășoară pe Mapamond.
Un concert al lui Taylor Swift în România în cadrul "The Eras Tour" ar fi un mesaj mai puternic decât o vizită a lui Joe Biden la București. Ar însemna că Occidentul nu a lăsat, nu lasă și nu va lăsa baltă România în ceasul de răscruce al ei.

De ce este important?

Cu cât mai multe semnături strânse, cu atât vom arăta că românii iubesc muzica "străină" și că ar plăti și 1000 de euro pentru artiștii lor preferați.

Categorie

Actualizări

2024-02-13 03:18:03 +0200

S-a ajuns la 10 semnături