Către: Klaus Iohannis

Demisia lui Liviu Dragnea

Doresc să i se ceară public demisia lui Liviu Dragnea (președintele PSD și președintele Camerei Deputaților) deoarece și-a luat funcția în cap și începe să nu-i mai pese de zecile de mii de oameni care ies în stradă. A făcut tot posibilul ca să atragă MAI de partea lui, după cum știți a reușit. Acest lucru se observă ușor dacă analizăm puțin comportamentul jandarmiilor cu protestatarii care își cunosc foarte bine drepturile și știu să conducă un protest sau o activitate împotrivă acestui sistem corupt. De asemenea, Liviu Dragnea încearcă să o demită din funcția de Procuror Șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pe Laura Codruța Kövesi doar pentru că îi este frică ca doamna Kovesi poate sa il bage in inchisoare pentru mult, mult timp. Cum ar fi dacă noi, toți, stăm în fața televizorului, mâncând floricele, în timp ce ne uităm la ce se mai întâmplă prin politică? Nu cred că se va schimba ceva în această țara. Noi suntem schimbarea! #REZIST

Demisia lui Liviu Dragnea este importantă deoarece vom scăpa de cel mai corupt om din țara la momentul actual. După ce Liviu Dragnea va fi demis, urrmeaza sigur doamna prim-ministru al României: Viorica Dăncilă care este protejată de Liviu Dragnea. Iar mai apoi, fără protecția lui Dragnea, majoritatea membriilor Partidului Social Democrat (PSD) vor fi anchetați penal. Aceste lucruri sunt importante deoarece noi, ca popor nu putem permite să fim slugile unui tartor care e însetat de putere și de bani. În anul 2017 PSD ne-a adus datorii în valoare de 14 miliarde de euro, n-a făcut nimic pentru țara, n-au construit nici măcar un kilometru de autostradă, n-au construit spitale. Pur și simplu, îi interesează doar de banii pe care îi fură, de puterea pe care cred ei că o dețin, dar de fapt nu dețin niciun fel de putere, toată puterea o deținem noi, asta multă lume refuza sa înțeleagă.

2018-12-05 16:39:49 +0200

2018-06-25 10:27:04 +0300