Skip to main content

Către: Toți Oamenii cărora le mai bate o inimă în piept.

Este timpul să ne cerem drepturile!

Este timpul să ne cerem drepturile!

Haideți în stradă în 10 August 2019 după ora 16:00. În toată țara în piețele centrale sau în București în Piața Victoriei.

De ce este important?

Va trebui să le comunicăm tuturor televiziunilor din întreaga lume ce avem de spus. Asta findcă majoritatea televiziunilor de la noi din țară, alături de majoritatea mass-mediei, sunt acaparate de cei ce au acaparat în mod abuziv și în interes personal sau de grup atât mass-media cât și instituțiile statului.

Iar cei ce se află acum la putere vor trebui să plece toți, împreună cu rudele, acoliții și odraslele lor din toate funcțiile publice pe care le-au ocupat în mod abuziv, fără concurs pe criterii de competențe, fără concurs pe criterii meritocratice, fără triere psihologică și psihiatrică și fără selecție condiționată de cazier, doar pentru a beneficia de salarii și pensii speciale, precum și de alte beneficii personale, pe care le-au obținut în urma adoptării, în mod mișelesc, fără să țină cont de voința poporului, creînd legi, prin ordonanțe de urgență nejustificate, pe care le-au dat fără a ține cont de Constituție și fără transparență.
Dacă v-ați săturat de astfel de entități vă așteptăm în stradă.

Categorie


Motivul semnării

  • Pentru o Romanie fara corupti!!!
  • Pentru ca ma intereseaza ce se intampla cu noi,românii si cu tara noastra.
  • Findcă nu vreau să am pe conștiință faptul că nu am luat atitudine față de toate abuzurile ce deja au luat o amploare inimaginabilă.

Actualizări

2019-10-17 10:44:48 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2019-06-26 06:46:38 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2019-06-25 23:28:59 +0300

S-a ajuns la 10 semnături