Skip to main content

Către: Primăriei Focșani

Focșaniul istoric în 2020

Focșaniul istoric în 2020

6 iulie, zilele Focșaniului!
Prin această petiție cerem administrației locale să își asume un plan de reabilitare a patrimonului istoric! Acest plan trebuie să acopere termene de finalizare pentru fiecare lucrare în parte, dar și o strategie prin care acestea să ajute turismul!

Aceste 2 puncte nu sunt suficiente! Din acest motiv solicit Primăriei Focșani și Consiliului Local Focșani să înceapă pregătirea unui astfel de program! Eu am două propuneri și sunt convins că dacă doar o minte a reușit să găsească două soluții, atunci 22 de minți ( consilierii locali și primarul ) trebuie să găsească altă soluție!

Așadar, un rezumat al celor 2 idei ale mele:
,,Introducerea unui program prin care proprietarii privați să acceseze bani pentru reabilitarea SAU beneficii fiscale pentru proprietarii privați care își reabilitează clădirea deținută și este dispus să o pună alături de autorități într-un circuit turistic."

De ce este important?

Orașul Focșani este unul plin de istorie care trebuie să fie știută! De asemenea, într-un astfel de municipiu unde economia nu este la un nivel înalt, o strategie de promovare a istoriei prin turism poate reprezenta o gură de oxigen!

Focșani, Romania

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL


Motivul semnării

  • Am semnat pentru ca am convingerea despre Focsani ca este deja un oraș plin de istorie, de locuri și oameni ce multi ar fi curioși sa le vadă. este nevoie de puțina '' cosmetizare'' si totodată punere în valoare a ceea ce avem deja

Actualizări

2020-07-30 19:44:48 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2020-07-18 13:04:17 +0300

S-a ajuns la 10 semnături