Skip to main content

Către: Camera Deputaților

Nu vă atingeți de viitorul tinerilor din România!

Propun un proiect de lege către Camera Deputaților un proiect de lege prin care absolut orice CASINO ONLINE ȘI SĂLI DE JOCURI să nu aibă voie să accepte tinerii sub 25 de ani să mai joace în acestea pentru că le nenorocesc viitorul ! Niciun tânăr până la această vârstă să nu aibă voie și acces la așa ceva ! Le distrugeți efectiv viitorul ! Fiecare tânăr trebuie să fie oprit cu orice preț din așa ceva !

De ce este important?

Stimați membri ai Camerei Deputaților,

Cu profundă preocupare pentru binele și viitorul tinerilor sub 25 de ani din România, vă adresez aceste cuvinte cu speranța că veți susține o inițiativă crucială - interzicerea jocurilor de noroc pentru această categorie de vârstă. Este cunoscut faptul că aceste activități pot avea impacturi semnificative asupra sănătății mentale, educației și dezvoltării lor globale.

De-a lungul timpului, am fost martori la creșterea alarmantă a problemelor asociate jocurilor de noroc în rândul tinerilor. Efectele lor negative asupra sănătății mentale, inclusiv anxietatea și depresia, au devenit tot mai evidente. Acești tineri, care reprezintă viitorul țării noastre, se confruntă cu riscul de a dezvolta dependențe și comportamente dăunătoare din cauza expunerii timpurii la jocurile de noroc.

În plus, impactul asupra performanței școlare și a angajamentului educațional este un alt aspect de luat în considerare. Tinerii sub 25 de ani se află în perioada în care își construiesc fundația pentru cariere productive și contribuții semnificative la societate. Permiterea accesului la jocurile de noroc în această etapă crucială poate distorsiona prioritățile lor și afecta negativ procesul de învățare.

Prin urmare, vă solicit sprijinul în adoptarea unei legi care să interzică categoric jocurile de noroc pentru tinerii sub 25 de ani. Această măsură ar demonstra angajamentul nostru față de sănătatea și bunăstarea generațiilor viitoare, asigurând un mediu propice pentru dezvoltarea lor armonioasă.

Este esențial să protejăm tinerii de riscurile asociate jocurilor de noroc și să promovăm alternative sănătoase de petrecere a timpului liber. Prin adoptarea acestei legi, putem contribui la crearea unei societăți în care tinerii noștri se pot dezvolta în mod optim și să devină cetățeni responsabili și echilibrați.

Vă mulțumesc pentru atenția acordată acestei chestiuni cruciale și pentru eforturile dumneavoastră în garantarea unui viitor mai luminos pentru tinerii noștri.

Cu respect, o Românie întreagă ! ✊🏻

Actualizări

2024-04-14 09:42:14 +0300

S-a ajuns la 10 semnături