Către: Raed Arafat

Raed Arafat - DEMISIA!

În 2012 am inhalat gazele jandarmilor ca să vă apărăm. În 2014 eram prea șocați de tragediile de la Siutghiol și Apuseni. După Colectiv ne-am cam dat seama ce hram purtați, de fapt. De 12 ani sunteți secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Sunteți șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. NU mai sunteți un doctor, deși asta e percepția publică pe care o aveți. Ocupați, deci, de 12 ani, o funcție politică. Regula e ca politicienii să își asume responsabilitatea atunci când instituția pe care o conduc eșuează. În cazul DSU, eșecurile sunt constante. Iar când vine vorba de dat explicații, ne spuneți să mai așteptăm o lună, ne spuneți că e vina altcuiva, niciodată a dumneavoastră.

Felicitări pentru lucrurile bune pe care le-ați făcut cândva, din postura de doctor. Însă acum mi-e mie rușine că trebuie să vă cer demisia, în loc să v-o dați singur. Ar fi un gest de onoare, dar pesemne că nu aveți noțiunea termenului.

Demisia ar fi doar o minimă reparație morală pentru toți cei pierduți din pricina disfuncționalităților sistemului.

Categorie

2019-10-25 20:21:50 +0300