Către: Consiliul Local Baia Mare

Reinstalarea Semaforului la Intersecția Bulevardului Republicii cu Strada George Coșbuc

Stimate Consiliu Local Baia Mare,

Noi, locuitorii Baia Mare și cei care călătoresc în orașul nostru, venim în fața dvs. cu o preocupare serioasă cu privire la siguranța și mobilitatea pe bulevardul Republicii, în special la intersecția cu strada George Coșbuc pe sensul spre raul Sasar. După eliminarea semaforului de mers înainte la această intersecție, am observat o creștere semnificativă a problemelor legate de trafic și siguranță.

Bulevardul Republicii, în special segmentul București - Coșbuc, a devenit zilnic blocat în timpul orelor de vârf, ca urmare a eliminării semaforului de mers înainte. Acest lucru a cauzat frustrare și inconveniente semnificative pentru rezidenții și vizitatorii orașului nostru. Înainte de eliminarea semaforului, traficul era mai fluid și sigur, iar această schimbare a avut un impact negativ asupra vieților noastre de zi cu zi.

Cu aceasta, vă rugăm respectuos să luați în considerare reinstalarea semaforului de mers înainte la intersecția Bulevardului Republicii cu strada George Coșbuc. Acest pas ar ajuta la rezolvarea problemelor de trafic și ar îmbunătăți siguranța pentru toți participanții la trafic.

În calitate de cetățeni preocupați de bunăstarea orașului nostru, vă cerem să luați în considerare această solicitare și să acționați în consecință. Ne dorim ca Baia Mare să rămână un loc sigur și ușor accesibil pentru toți locuitorii și vizitatorii săi.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei chestiuni importante.

De ce este important?

Practic, de când au scos semaforul, traficul e un haos total. Toți suntem blocați în trafic și ne cheltuim nervii în fiecare zi. Mă afectează personal pentru că pierd un timp prețios care ar putea fi folosit mai bine.

Baia Mare, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL