Către: SENATUL ROMANIEI, PRESEDINTELE ROMANIEI

Responsabilizarea Functionarilor - Legea Urbanismului!

Stimati reprezentanti ai Romaniei,
Solicitam sa modificati/autorizati responsabilizarea functionarilor publici, sa raspunda civil si penal pentru ce semneaza/autorizeaza. Solicitam ca arhitectii/urbanistii ce autorizeaza constructii ce nu respecta legea si care aduc atingere proprietatii cetatenilor si calitatii vietii cetatenilor Romaniei, sa raspunda penal pentru daune, atat in fata autoritatilor, cat si in fata societatii civile. Prea multe constructii de blocuri intre case apar in ultimii ani si multe proprietati sunt distruse si nimeni nu raspunde, toti musamalizeaza si claseaza, inclusiv INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII-ISC. Este nevoie de o modificare legislativa si obligarea sa garanteze pentru ce semneaza, nu trebuie protejati acesti functionari iresponsabili!!!

Romania este pusa sub semnul musamalizarilor si clasarilor reclamatiilor, cei ce semneaza nu raspund si te trimit pe banii tai in Instanta; daca doar Instanta poate solutiona greseala lor, ATUNCI SA SE DESFIINTEZE DEPARTAMENTUL DE URBANISM SI SA APROBE NUMAI INSTANTA DE JUDECATA ACESTE AUTORIZATII!!!

Cum va fi inmânată

Personal