Skip to main content

Către: Sefilor de partid PSD, PNL, USR si FDGR din Fagaras

Cerem RETRAGEREA SPRIJINULUI POLITIC consilierilor locali PNL, PSD, USR si FDGR

Cerem RETRAGEREA SPRIJINULUI POLITIC a urmatorilor consilieri locali PNL, PSD, USR si FDGR pentru SABOTAREA functionarii Municipiului Fagaras in nenumarate randuri:

Lucian CUPU, PNL;
Corina POLMOLEA, PSD;
Cristian LUDU, PSD;
Cristina PAICU, USR;
Monica CRACIUN, USR;
Klein JOHANNES, FDGR.

Consilierii mai sus mentionati, pun mai presus de binele comunitatii, ambitiile si interesele grupului care ii dirijeaza impotriva unei administratii care a dovedit ca functioneaza si are capacitatea de a aduce fonduri in municipiu, cat un judet.

De ce este important?

Cativa consilieri locali dau dovada de OSTILITATE si INDIFERENTA fata de cetatenii care i-au votat.

Blocheaza cu rea-vointa iesirea Fagarasului din perioada gri a ultimilor aproape 30 de ani in care totul s-a degradat in comunitatea noastra. Blocheaza dezvoltarea si transformarea noastra a tuturor celor care ne dorim si ne incapatanam sa ne construim un viitor aici, alaturi de rudele, prietenii si copiii nostri.

Ne dorim continuarea proiectelor de dezvoltare si reconstructie a Municipiului Fagaras si vom sustine orice proiect care va creste nivelul de siguranta, confort, organizare si educatie a comunitatii noastre.

Prin refuzul aprobării proiectelor vitale, manifestat în ședința Consiliului Local din data de 03 martie 2022, consilierii locali PNL, USR, PSD si FDGR au recidivat, punand din nou INTERESELE DE PARTID, in mod special interesele politice ale sefilor de partid, pe primul loc, in detrimentul cetatenilor care i-au votat.

Prin iresponsabilitatea manifestata, consideram ca FUNCTIONAREA COMUNITATII NOASTRE ESTE SABOTATA la nivel de Consiliu Local, impiedicand crearea climatului necesar dezvoltarii serviciilor de calitate si a utilitatii publice.

AM AJUNS LA CAPATUL RABDARII!

Pentru aceasta, CEREM FERM RETRAGEREA SUSTINERII POLITICE a urmatorilor consilieri PSD, USR, PNL si FDGR:

Lucian CUPU, PNL;
Corina POLMOLEA, PSD;
Cristian LUDU, PSD;
Cristina PAICU, USR;
Monica CRACIUN, USR;
Klein JOHANNES, FDGR.

Consilierii mai sus mentionati, pun mai presus de binele comunitatii, ambitiile si interesele grupului care ii dirijeaza impotriva unei administratii care a dovedit ca functioneaza si are capacitatea de a aduce fonduri in municipiu, cat un judet.

Copii nostri au dreptul de a studia in cladiri sigure si performante. Educatia este temelia aceste comunitati si de aceea SUSTINEM FARA DREPT DE APEL modernizarea Colegiului National “Doamna Stanca”, Colegiului National “Radu Negru”, Colegiului “Aurel Vijoli”, Liceului Tehnologic “Dr. Ioan Senchea”.

PRIN PREZENTA, NOI, FAGARASENII, SUSTINEM DREPTUL LA EDUCATIE SI CULTURA!

Viitorul comunitatii noastre sta si in accesul la servicii de calitate in domeniul medical. Maternitatea Fagaras si sectia de Boli Infectioase au nevoie URGENT de modernizare. Pot confirma miile de mame care au fost nevoite sa indure conditiile actuale ale maternitatii. Ele contribuie cel mai mult la viitorul acestei comunitati. Viata in lumea noastra incepe din maternitate.

PRIN PREZENTA, NOI, FAGARASENII, SUSTINEM DREPTUL LA VIATA SI SANATATE IN COMUNITATEA NOASTRA!

Locuitorii cartierului Galati au dreptul la drumuri moderne si curate la fel cum ambulantele au nevoie de culoare rapide pentru transportarea persoanelor in stare critica. Toate proiectele de modernizare a municipiului nostru sunt interconectate.

PRIN PREZENTA, NOI, FAGARASENII, SUSTINEM CONTINUAREA DE URGENTA A PROIECTELOR DE MODERNIZARE A STRAZILOR SI ACCESUL AMBULANTELOR RAPID LA SPITAL!

Avem o epava in mijlocul municipiului de care nimeni nu s-a ocupat, cladirea fostei Bai Comunale. Pe langa faptul ca prezinta un risc pentru persoanele care trec pe langa aceasta cladire, de ce nu am putea-o transforma in ceva folositor comunitatii? O biblioteca, un muzeu? Mai ales tinand cont de pozitia centrala pe care o are.

PRIN PREZENTA, NOI, FAGARASENII, SUSTINEM CONSOLIDAREA SI RESTAURAREA CLADIRII FOSTEI BAI COMUNALE!

Am enumerat doar cateva proiecte foarte importante din bugetul pe anul 2022. Investitii pe care le meritam, fiindca am votat pentru ele. Lista cerintelor poate continua cu finalizarea investitiilor incepute deja.

Cum va fi inmânată

Vom trimite semnaturile pe email si vom organiza o conferinta de presa.

Făgăraș, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Categorie

Linkuri

Actualizări

2022-03-06 20:59:32 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2022-03-06 15:16:20 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2022-03-06 14:00:38 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2022-03-06 12:27:31 +0200

S-a ajuns la 10 semnături