Către: Primarul Iașului: Mihai Chirica; Consiliul local al Municipiului Iași

Salvaţi parcul Copou

Intelegem ca este necesară modernizarea parcului Copou. Însă nu dorim să ajungem în situația în care, vom avea un parc în stil "britanic" cu un gazon întins și 2-3 copaci pe ici pe colo. Pentru noi, nu asta este esența Parcului Copou. Dorința noastră, nu este de a avea un parc care "arata bine" ci unul în care să simțim că avem totuși o mică oază de aer curat în acest mediu extrem de poluat. Iar asta nu înseamnă mai mult gazon ci mai mulți copaci plantați. Dorim protejarea biodiversității specifice parcului Copou, care este recunoscut în primul și în primul rând pentru teii acestuia, nu pentru copaci ornamentali care nu sunt specifici zonei. Nu dorim aceeași experiență ca pe Bulevardul Ștefan cel Mare.
Dorim ca reprezentați primariei să iasă la declarații și sa prezinte detaliile proiectul în cel mai scurt timp posibil!

Dorim ca reprezentați primariei să iasă la declarații și sa prezinte detaliile proiectului în cel mai scurt timp posibil!

Iași, România

2022-12-24 00:30:42 +0200

S-a ajuns la 1,000 semnături

2022-12-22 21:38:48 +0200

2022-12-22 18:47:56 +0200

Proiectul a fost retras de către inițiator de pe ordinea de zi...inițiatorul fiind viceprimarul Municipiului Iași... Doresc sa va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat...Ținem Legătura... Sărbători fericite tuturor!

2022-12-22 12:34:17 +0200

2022-12-22 11:22:49 +0200