Către: Ministrul Educației

Școala online pe parcursul pandemiei

Rata de incidență creste de la zi la zi ,iar elevii se expun unui risc foarte mare de infectare cu virusul corona. La terasele în aer liber și mall -uri unde este un spațiu foarte mare ai nevoie de certificat verde ,iar la școală într-o clasă de 15 metri pătrați stau in general 30 de elevi plus că aceștia se mai intersectează pe holuri și în curtea școlii cu alți elevi .Anul trecut am reusit să facem față provocărilor și să ne adaptăm condițiilor,vom face față și anul acesta .Învățământul online în perioada pandemiei ajuta la stoparea acestei ,iar elevii se vor afla în siguranță .

Prezența fizică a elevilor la școală în perioada pandemiei este foarte riscantă. Elevii se expun unui risc foarte mare ,aceștia fiind nevoiți să stea intr-un spatiu închis (peste 25 de persoane în general) aproximativ 6 ore .Vom face față și anul acesta în online pentru că ne-am acomodat, iar acasă o să fim în siguranță. VREM ACEST AN ȘCOLAR SĂ SE DESFĂȘOARE ÎN ONLINE PENTRU STOPAREA PANDEMIEI ȘI A RISCULUI DE ÎMBOLNĂVIRE AL ELEVILOR.

Categorie

2021-11-09 18:47:04 +0200