Către: Asociația Intercomunitara pentru Transport Public București-Ilfov, Consiliul Județean Ilfov, Primăria Capitalei, Primăria Cornetu, Primăria Bragadiru, Primăria Clinceni

Transport public civilizat Bragadiru, Cornetu, Clinceni

Zeci de mii de locuitori sunt deserviti zilnic doar de 2 linii de autobuz, 421 și 424, intr-o zona în continua expansiune și dezvoltare, traseele celor doua autobuze având peste 20 de stații. Eficienta transportului public este imperios necesara pentru calatorii din localitățile situate de-a lungul DN 6. Locuitori ai Jud Ilfov se deplaseaza catre locul de munca sau institutiile de invatamant din Bucuresti, in aceiasi masura in care o parte a locuitorilor Municipiului Bucuresti se deplaseaza catre serviciu, scoala sau centre comerciale aflate pe teritoriul localitatilor. Nemulțumirile cetatenilor care folosesc transportul public:
1. Prea puține linii care deservesc localutatile tranzitate de-a lungul DN6 (421 și 424 vin din Cornetu și Clinceni),
2. Numărul insuficient de autobuze pe liniile existente,
3. Timpi mari de așteptare în stație,
4. Prea mare aglomerație la ore de vârf, călătorii ramanand în statii. Este absolut urgenta suplimentarea numărului de autobuze de pe aceste doua trasee sau înființarea unor trasee noi în anumite zone care deservesc cartiere noi.

Un transport public civilizat este absolut necesar in aceste zone în continua dezvoltare, unde din ce în cei mai mulți oameni nu dispun de mijloace de transport proprii si se bazeaza pe transportul public.

Cum va fi inmânată

2024-01-27 14:19:33 +0200