Către: Consiliul Local al Orașului Năvodari

Vreau TRANSPORT PUBLIC DECENT pe ruta Năvodari-Constanța !

Grupul de Inițiativă Locală NĂVODARI dorește ca împreună, să convingem Consiliul Local al Orașului Năvodari să înființeze propria companie publica de transport ECO pe ruta Năvodari-Constanța.
Grupul de Inițiativă Locală NĂVODARI vă informează că transportul public electric și construirea infrastructurii necesare funcționării acestuia se numără printre noile tipuri de investiții care pot fi finanțate prin fonduri europene. In cadrul Axei prioritare 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, solicitanții eligibili sunt autoritățile publice locale din localitățile urbane, contribuția beneficiarului fiind de doar 2% din valoarea eligibilă.

Primăria are și cadrul legal, Legea 92/2007 art.16 permițând administrațiilor publice locale inființarea propriilor companii de transport si "folosirea mijloacelor de transport cu consumuri energetice reduse și emisii minime de noxe".

Împreună vom reuși!

La Suceava, Craiova, Sibiu, Lugoj, Alexandria, Gura Humorului, Deva, Brăila, Câmpia Turzii, Iași se poate!

Toate aceste localități au terminat de implementat sau implementează proiecte de transport public local intern sau către localitățile limitrofe, cu autobuze electrice.Toate proiectele s-au realizat cu fonduri europene!

Vrem ca și la Năvodari, să reinființăm linia 23 ECO! Vrem transport public cu autobuze electrice pe ruta Năvodari-Constanta!

Vă mulțumim!
Grupul de Inițiativă Locală NĂVODARI

Năvodari

Motivul semnării

• SPER LA UN TRANSPORT ÎN COMUN CIVILIZAT.
  • Vreau transport public cu autobuze electrice pe ruta Năvodari - Constanța.
  • Vrem transport decent, curat, cu preturi decente !

2019-08-06 13:43:27 +0300

S-a ajuns la 1,000 semnături