Skip to main content

Către: Societatea Română de Televiziune

Vrem ca Sebastian Burduja să reprezinte România la Eurovision 2025

Noi, subsemnații, cetățeni români entuziaști și iubitori ai muzicii de calitate, venim cu această petiție în sprijinul unei inițiative de suflet și urechi: dorim să-l înscriem pe domnul Sebastian Ioan Burduja ca reprezentant al României la următorul Eurovision Song Contest din 2025!

De ce este important?

Domnul Burduja, pe lângă faptul că este candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Capitalei și actualul Ministru al Energiei, are un talent deosebit care ar fi păcat să se piardă pe drum. Acesta reușește să interpreteze muzică balcanică în Centrul Vechi al Bucureștiului într-un mod absolut fermecător. Cine ar fi crezut că un politician poate să cânte și să încânte în același timp? Vă spunem noi: Sebastian Ioan Burduja!

Imaginați-vă următoarea scenă: Bucureștiul reușește, în sfârșit, să impresioneze Europa cu ritmurile balcanice autentice, cu vocea inconfundabilă a domnului Burduja. Nu doar că vom avea parte de o prestație muzicală de excepție, dar vom demonstra că românii sunt creativi, talentați și mereu pregătiți să surprindă.

Așadar, dragi decidenți de la TVR, vă rugăm cu mult umor și seriozitate să luați în considerare această propunere inedită. Să fie 2025 anul în care România nu doar că participă la Eurovision, ci și câștigă printr-o reprezentație de neuitat!

Dacă sunteți de acord că Sebastian Ioan Burduja ar fi o alegere excelentă pentru Eurovision, semnați această petiție și haideți să transformăm un vis în realitate!

Cum va fi inmânată

Vom înmâna petiția fizic și pe email, oferind și un eveniment de înmânare.

Categorie

Actualizări

2024-05-23 22:20:24 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2024-05-16 10:26:19 +0300

S-a ajuns la 10 semnături