Skip to main content

Către: Primăria Municipiului Pitești

Avem nevoie de un spațiu de joacă pentru câini

Avem nevoie de un spațiu de joacă pentru câini

Luând în calcul numărul mare de piteșteni ce vizitează parcurile locale pe tot parcursul anului, credem că includerea unui spațiu de joacă pentru animalele de companie în planurile pentru împrejmuirea parcului Lunca Argeșului sau în proiectul pentru finanțarea parcului Lunca Argeșului 2, va aduce un plus de siguranță și normalitate pentru cetățenii orașului Pitești.

În cazul parcului Lunca Argeșului - există un spațiu în partea de vest ce poate fi împrejmuit fara a afecta spatiul alocat copiiilor sau pentru cei care alearga sau se plimba.

De ce este important?

Deținatorii de animale de companie vizitează cel puțin o data pe săptămână unul dintre parcurile din Pitesti și petrec cel putin 45 minute.
La o estimare grosso modo: la 1000 de deținatori de câini, într-un an de zile vor fi câini în parc timp de 39,000 de ore - timp în care e posibil să apară discutii sau alte neplăceri între proprietarii de câini și parinti, biciclisti, alergatori.
Pentru a reduce considerabil numarul unor astfel de situații, crearea unui spațiu de joacă pentru câini ar contribui la siguranta copiilor, care nu s-ar mai intalni cu caini fara lesa, la siguranta biciclistilor si a alergatorilor, care nu vor trebui sa ocoleasca cainii, cat si ar ajuta deținătorii de animale să petreacă timpul într-un singur loc din parc, în care câinii să aibă parte de suficientă mișcare, fără a fi nevoie să scoată lesa în alt loc în afara acestui dorit „dog park”.
In plus, acest spatiu dedicat cainilor ar putea creste nivelul igienei intrucat ar putea fi amplasate cosuri de gunoi si pungi, ce ar fi la indemana detinatorilor de caini pentru a strange de fiecare data dupa cainii lor.

Asadar, haideti sa ne implicam pentru a face un bine tuturor :)

Cum va fi inmânată

Voi inregistra petitia la Primarie cu lista semnaturilor dupa adunarea unui numar mare de semnaturi atat online cat si offline.

Pitești, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2018-09-14 21:02:58 +0300

S-a ajuns la 100 semnături

2018-05-16 13:51:29 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2018-05-15 23:54:44 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2018-04-18 23:26:58 +0300

S-a ajuns la 10 semnături