Skip to main content

Către: Locuitorii Manasiei si Urziceniului

Curatarea si plantarea de copaci pe terenul dintre Manasia si Urziceni

Curatarea si plantarea de copaci pe terenul dintre Manasia si Urziceni

Initiez aceasta petitie cu scopul de a propune in Consiliul local al Manasiei sa se inceapa o campanie de curatare a gunoaielor si buruienilor de pe terenul dintre Manasia si Urziceni, fie cu personal platit de primarie, fie cu ajutorul voluntarilor. Dupa ce acest lucru va fi realizat, terenul trebuie ingrijit, asa ca propun sa se planteze copaci, astfel zona noastra putand sa se bucure de un spatiu verde asemanator marilor parcuri din Bucuresti.

De ce este important?

Incalzirea globala cauzata de poluarea masiva isi revarsa consecintele asupra fiecaruia dintre noi. Toti trebuie sa luam atitudine deoarece schimbarea vine prin fiecare gest al nostru de a ne proteja planeta.
Terenul in cauza este lasat de izbeliste de foarte multi ani, oamenii vin si arunca gunoaie fara a fi sanctionati, asa ca in loc sa fie un posibil spatiu verde, a devenit o groapa de gunoi impanzita de buruieni.
Curatarea acestuia si plantarea copacilor este un bun inceput pentru a combate problemele grave cu care ne confruntam. Copacii, dupa cum bine stim, sunt o sursa de oxigen, o bariera impotriva razelor soarelui, un filtru care se poate permite noua, cetatenilor celor doua localitati, sa ne bucuram de o gura de aer proaspat. Schimbarea trebuie sa inceapa, asa ca de ce sa nu inceapa acum? Cu totii ne dorim sa lasam mostenire copiilor si nepotilor nostri ,un camin care sa sustina viata. Nu putem realiza acest lucru daca suntem impanziti de gunoaie, de aer murdar, de terenuri defrisate sau lasate in paragina.
Aceasta initiativa are scopul atat de a strange semnaturi pentru a o putea pune in practica, dar si de a semnaliza nevoia de voluntari care sa ajute la intemeierea acestui vis: al unei planete mai curate. Schimbarea incepe cu noi!

Ialomița

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2019-07-09 18:16:21 +0300

S-a ajuns la 100 semnături

2019-07-09 15:58:38 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2019-07-09 15:11:39 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2019-07-09 14:50:56 +0300

S-a ajuns la 10 semnături