Skip to main content

Către: Catre Doamna Ministru a Sănătății

Un sistem de sănătate fără șpagi, viruși și bacterii!

Subsemnatul Apostolache Ion cu domiciliul în orașul Galați, vă aduc la cunoștință ca în spitalele de stat se practică EUTANASIEREA, adică selecția pacienților ce trebuie sa moară.

Infectarea cu bacterii și viruși în mediul medical, pe lângă boala pe care o au bolnavii, duce în multe cazuri la agravarea stării de sănătate a pacienților și la decesul acestora.
Această situație este ascunsă de către directorii medicali și de managerii acestor spitale.

Multe cadre medicale -cu toate ca au salarii mari- primesc în continuare bani de la bolnavi. Ei nu cer, dar fac în aşa fel încât bolnavul sa se simtă constrâns şi să considere ca banii sunt singura soluție la un tratament medical mai bun (Institutul Oncologic București este unul dintre mediile unde se petrec asfel de lucruri - experiența mea fiind cu doctorul ALEXANDRU AURELIA).

Situația din spitalul Sf. Apostol Andrei, Galați, a degenerat îin aşa fel încât cadrele medicale consideră ca pot alege dintre bolnavi, cine sa trăiască şi cine să moară sau să lase selecția naturală să își urmeze cursul.

Doamna Ministru, de când spitalele de stat din România au devenit niște abatoare unde bolnavii sunt tratați ca obiecte de care se poate uşor debarasa, sub motivul ca încurcă personalul medical şi îngrijirea lor costă prea mult?

Totdeauna se are grijă ca hârtiile să fie în regula, ca spitalul să fie acoperit.
Doamna Ministru de câte semnături este nevoie ca bolnavii să fie băgați în seamă, să nu mai moară oamenii de bolile din spital iar moarte multora dintre ei să nu fie uitată?

De ce este important?

Bolnavii cronici sau cei care au fost mai des prin spitale au șanse mai mari sa fie lăsați în cele din urmă sa moară.
Una dintre persoanele care au beneficiat de acest tratament inuman, a fost si soția mea, Dumitrescu Jageta, bolnavă de cancer la plămâni. După ultimul CT, acesta fiind în regresie.
Îmbolnăvirea cu Clostridium Difficile in Spitalul Clinic Județean de Urgenta Sf Apostol Andrei şi lipsa unui diagnostic timp de 3 săptămâni, o săptămână la Galați, doua la Institutul Oncologic București, au condus la moartea soției mele.
Infectarea cu Clostridium am descoperit-o după 4 săptămâni de boală și de stat în doua spitale, după ce am fost la o clinică privată.
Internarea în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei și aducerea ei în stare de soc HIPOVOLEMIC, lăsarea ei în comă aproape 3 ore cu buna știintă. Spun asta în baza afirmațiilor unei doamne doctor: „Oricum trebuia să moară".
Faptul ca nu i-au mai făcut trasfuzii cu sânge pentru ca „oricum murea” mă fac să cred că a fost aleasă să moară.
Este important ca Ministrul Sănătății să rezolve această situația din sistemul medical pentru că pacienții din spitale se îmbolnăvesc de alte boli luate din acestea, pentru ca sunt lăsați să moară, cu bună știintă, sau ajutați să moară pentru că nu au plătit șpagă.

Șoseaua Fundeni 252, București 022328, Romania

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2018-11-30 11:02:54 +0200

S-a ajuns la 1,000 semnături

2018-08-13 11:16:53 +0300

S-a ajuns la 500 semnături

2018-07-21 01:17:06 +0300

S-a ajuns la 100 semnături

2018-07-17 13:43:15 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2018-07-10 17:40:18 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2018-07-09 22:47:57 +0300

S-a ajuns la 10 semnături