Skip to main content

Către: Primaria și Consiliul Județean Giurgiu

Cerem dotarea cu aparate de testare COVID-19 în județul Giurgiu

Cerem dotarea cu aparate de testare COVID-19 în județul Giurgiu

Solicităm achiziția a minim 2 aparate testare covid-19, așa cum au făcut cei din Galați. Este o măsură fundamentală pe care o puteti lua la nivel de judet și care vine în sprijinul cetățenilor. În urma întoarcerii celor 30-40000 români (Italia, Spania) în țară, nu știm cu ce ne confruntăm la nivel de județ. Transmitem acest semnal de alarmă pentru că încă mai avem timp pentru testarea și identificarea celor bolnavi ce ar putea fi ulterior pacienții ce vor inunda practic secția terapie intensivă/ATI. Suntem cu toții conștienți de capacitatea redusă a secției de boli infecțioase din cadrul Spitalului județean Giurgiu care nu va face față unor mii de cazuri.

Așadar domnilor, Primar/Președinte al Consiliului Județean, vă rugăm să luați în considerare cerința cetățenilor și să faceți demersurile necesare pentru a putea efectua testări masive.

De ce este important?

Nu e doar important, este fundamental și vital, astfel dând dovadă de grijă față de cetățenii contribuabili ai județului.Va îndemn sa facem tot ce ne stă în puteri atât cetățeni cât și autoritate locală. Sa anticipăm potențialele scenarii gri, sumbre, de doliu chiar și să încercăm să reducem cât mai mult pierderile de vieți omenești. Doar împreună, cetățeni și autorități locale, vom reuși. Să sărbătorim cu bucurie când se va încheia această perioadă grea! Să fim sănătoși!

Giurgiu, Romania

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2020-03-23 15:09:25 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2020-03-23 14:36:16 +0200

S-a ajuns la 10 semnături