Skip to main content

Către: Primăria Comunei Miroslava, AMTPI și CTP IAȘI

Eliminarea delimitării actuale impuse de CTP IAȘI asupra comunei MIROSLAVA

Dorim să constrângem CTP IAȘI, Primăria Comunei Miroslava și AMTPI IAȘI, pentru a ELIMINA delimitarea zonală făcută de aceștia, în zona Baza Nautică EZĂRENI, și să fie SERE CIUREA, exact cum era înainte de aceste schimbări.

Aceste schimbări provocate către cetățenii din Horpaz și Sere CIUREA (Vișoianu), fără nicio consultare publică, au provocat costuri mai mari în ceea ce privește preturile biletelor și discriminare în mod continuat, deoarece zona aceasta este singura din traseul CTP IAȘI, care a suferit modificări de acest tip, care, în continuare, au fost făcute fără consultare publică!

De ce este important?

Această petiție este importantă pentru a forța CTP IAȘI și AMPTI să RENUNȚE DEFINITIV la delimitarea IMPUSĂ până în BAZA NAUTICĂ EZĂRENI și să se revină la cea inițială, ci anume SERE CIUREA.

Cum va fi inmânată

Către,
Primarul Comunei Miroslava, Dl. Dan NIȚĂ
Președinte AMTPI IAȘI, Dl. Eduard BOZ
Directorul General CTP IAȘI, Dl. Cristian STOICA

Comuna Miroslava, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2024-06-13 21:59:40 +0300

ACTUALIZARE: Dragi semnatari ai acestei petiții, în urma mai multor sesizări de la cetățeni, s-a constatat că aparatul de bilete din stația HORPAZ, de pe Șoș. Nicolina, nu mai eliberează abonamente și bilete de zonă urbană, cele de 3,5 lei, deoarece ei fac în continuare uz de schimbarea actuală.
Vă anunț că ceea ce fac ei în momentul de față este un abuz și voi reclama acest lucru la CJPC IAȘI! Vă rog din suflet, să mă susțineți în continuare, prin semnarea petiției mele!

Nu ne lăsăm intimidați de nimeni! Continuăm lupta cu CTP-ul.

2024-06-02 07:05:20 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2024-05-12 11:45:22 +0300

ACTUALIZARE: Dragi semnatari ai acestei petiții, deja ni se pun piedici în ceea ce privește semnăturile pentru petiția noastră. Mai multe grupuri de pe facebook, în care nu poți să postezi dacă nu îți aprobă administratorul, NE RESPING publicarea petiției. Acest fapt se datorează administratorilor care sunt de fapt membrii ai consiliului LOCAL ai comunei MIROSLAVA.

2024-05-11 15:51:39 +0300

S-a ajuns la 10 semnături