Către: Primăria Sectorului 4, Consiliul Local al Sectorului 4

Infrastructura sportivă și siguranță pentru copiii de la Școala 120(Mărțișor)

Școala Mărțișor (120) este una dintre puținele școli din București care nu dispun de o sală de sport adecvată pentru ca elevii acestora să facă ora de sport și mișcare indiferent de condițiile meteo externe. Ne dorim ca pe unul din terenurile de sport existente (cel de baschet sau cel de fotbal) să fie amenajată o sală de sport cu vestiare.

Ne dorim ca elevii să meargă în siguranță la școlile din zonă și să nu mai facă slalom printre autovehicule deoarece trotuarele sunt ocupate. Drumul către școală trebuie să fie unul sigur. Cerem montarea stâlpișorilor ce împiedică parcarea autovehiculelor pe cel puțin un trotuar de pe următoarele străzi: Mărțișor, Cărăruia, Pajiștei, Dâmbului, Mihail Petrescu, Grâului, Secerișului, Stânei, Colnicului, Lăstarului, Simigiului si Prinosului.

In contextul cresterii ratei de obezitate in randul copiilor, este importanta incurajarea acestora sa faca sport. Crearea conditiilor optime este primul pas.

Strada Mărțișor 39, București 041241, România

2023-02-06 19:39:45 +0200