Către: MARIAN-AURELIAN BÂRGĂU (Director General Ascoiaţia Străzilor), NICULAE CONSTANTINESCU (DIRECTOR DIRECȚIA DRUMURI) Lucian Augustin Dragnea(DIRECȚIA CONTROL URBAN), Savin Mircea (Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal),

Instalare Semafor Bd. Laminorului

Instalarea unui semafor echipat cu camere de supraveghere şi radar în intersecţia Bd. Laminorului cu Strada Mihai Viteazul pentru a reduce viteza şoferilor care nu respectă limita de viteză, oprirea accidentelor fatale (Cazul Raisa, fetiţa de 11 ani care a fost lovită de maşina şi omorâtă de un poliţist, care a fugit de la locul accidentului pe 13 ianuarie 2022).
Camerele de supraveghere vor deservi la urmărirea activităţilor cetăţenilor care seara se intâlnesc in această zonă şi fac foarte multă mizerie pe toată suprafaţa din jurul celor 2 staţii de autobuz şi a magazinelor din zonă.

Campania mea este importantă deoarece reduce situaţiile în care pietonii sunt puşi în pericol de către şoferii ce nu respectă regulile de circulaţie din acea zonă, reduce sau opreşte accidentele fatale (cazul Raisa, fetiţa de 11 ani ce a fost lovită şi omorâtă de un poliţist ce nu se afla într-o misiune reală) şi face zona mai sigură şi mai curată pentru cetăţenii ce trăiesc sau deprind activiţăţi în acea zonă

Strada Mihai Viteazul & Bulevardul Laminorului, București, România

2024-02-05 13:13:52 +0200