Către: DSV - Directia Sanitar -Veterinara

Kola si caprioara

Sa permita ca puiul de caprioara care este in acest moment in grija lui Marius Chirca (alias Kola Kariola) sa ramana in continuare la el, pana cand acest animal va fi complet sanatos si pregatit sa se reintoarca la viata in padure. Daca puiul de caprioara nu isi va redobandi sanatatea, DSV sa permita ca Marius Chirca sa pastreze toata viata puiul de caprioara, deoarece acest om ii ofera animalului in cauza cele mai bune conditii de ingrjire si securitate.

Pentru binele unui animal, pentru demnitatea omului care l-a salvat dar si pentru noi toti, care trebuie sa intelegem din acest caz ce inseamna sa fii cu adevarat iubitor de animale, precum si cetatean al acestei tari.

România

Motivul semnării

• Pentru respectul lui Marius și Elenei că au grija de aceste suflete și în special de căprioară, mult succes și să fim cât mai mulți care ii ajută și susțin, bravoo
  • Am semnat pt binele acestui puiut de caprioara.E bine sa stea la Kola .
  • Pentru ca aici la Kola Kariola sunt sigura ca va fi cel mai bine ingrijit si apoi readaptat la viata in padure.

2018-07-28 10:42:41 +0300

S-a ajuns la 1,000 semnături