Skip to main content

Către: Autorităților publice

M-am săturat! Stop imixtiunii statului în privat! Stop controalelor abuzive!

Nu mai vrem controale pentru alimentarea bugetului de stat doar pentru că nu mai sunt bani de salarii și pensii. Nu mai putem ține pasul cu legislația haotică, cu modificările zilnice ale regulilor după care trebuie să funcționăm. Nu putem deveni juriști peste noapte ca să ne luptăm cu articolele absurde din legi. Ne-am transformat experți în consultații de orice pentru că așa vreți voi!!! În Mediu, Anaf, Trezorerie, Sănătate publică, Poliție locală, Primărie de Sector& Primăria Generală ..IGSU, PSI, Medicină a muncii.
Completăm inutil și bezmetici registre ca nebunii doar pentru că așa vreți voi! Sunt proceduri inventate de voi doar ca să puteți să ne trageți de urechi și a da amenzi. Nu se poate altfel că vă trimit șefii control că nu ați controlat bine!

Vreau ca Autoritățile publice să asigure, creeze, ofere o dezvoltare a împlinirilor personale & profesionale Să respecte întreprinzătorii, agenții economici care investesc, economiile, timpul, sănătatea pentru o viață mai bună.
Prioritatea lor să fie atitudinea orientată spre plătitorii de taxe și contribuții, angajatorii de forță de muncă, pentru identificarea cerințelor și necesităților acestora spre rezolvare! Și să vedem recunoștiința acestora pentru că susținem prin încăpățânarea noastră cu toate mijloacele proprii această fragila democrație..

De ce este important?

Pentru că nu putem lăsa legile abuzive neschimbate la nesfârșit. Observăm disperarea de a se asigura an de an bani la buget ce sunt direcționați spre ajutoare sociale, statui sau ronduri cu flori.
Afaceri din spatele cărora prosperă indivizi dubioși cu relații politice.
București, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2021-10-09 03:48:58 +0300

S-a ajuns la 10 semnături