Către: Ministerul Sănătății, Conducerea spitalului, Primăria Municipiului București,

Reluare activitate completă medici și programări Maternitatea Filantropia

Reluarea programului integral și activitatea medicilor pentru monitorizarea sarcinii pacientelor actuale și viitoare, care în prezent au o zi sau două de gardă pe săptămână conform unui grafic realizat de către manager și se plimbă între sala de nașteri, ambulatoriu - actualmente camera de gardă și spital; dar și posibilitatea programărilor pentru ecografiile de morfologie fetală atât de necesare pentru depistarea din timp a eventualelor malformații de dezvoltare intrauterină, care sunt suspendate pe termen neterminat și riscăm ca multe cazuri sa avem ulterior de trata malformații.
Să putem merge la consultații în intervalul de program în ambulatoriu și să știm că putem beneficia de prezența medicului curant în timpul nașterii.

Pentru o gravidă este foarte important să știe că poate beneficia de sprijinul medicului curant în timpul nașterii, deoarece acesta cunoaște istoricul medical al pacientei și dezvoltarea sarcinii.
Sprijinirea medicilor să își exercite meseria în timpul programului normal de muncă, nu pe baza unui grafic făcut de manager.
Maternitatea Filantropia este cea mai mare din sudul României și deservește peste 5.000 de paciente în momentul de față și oferă servicii unice în țară: Versiune cefalică externă, NVDC - naștere vaginală după cezariană, Coagulare laser pentru complicațiile sarcinilor gemelare, serviciu integrat de oncologie ginecologică, monitorizare avansată CTG și ECG fetal.

Linkuri

2020-04-15 22:02:28 +0300