Skip to main content

Către: Forța Dreptei Constanța solicită Primăriei amenajarea unui sens giratoriu la intersecția B-dul Lăpușneanu – str. Suceava

Semnează pentru amenajarea sensului giratoriu B-dul Lăpușneanu cu Str. Suceava

https://live.staticflickr.com/65535/24853915047_cae3103627_o.png

🌳Dragi constănțeni,

🌳 Într-un oraș care a început să semene, mai degrabă, cu un șantier arheologic în care actuala administrație Chițac sparge în neștire străzi și bulevarde, o nouă soluție negândită iși face apariția. Și da, este la fel de nocivă ca celelalte ale administrației #Chițac.

🌳 După ultimele reconfigurări ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu precum și cele din zona fostului sens giratoriu de la Dobrogea, constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord nu mai au nici un loc de întoarcere pentru autoturisme decât în Mamaia. Acest lucru demonstrează că actuala administrație, în frunte cu primarul Vergil Chițac, nu se gândește la problemele de zi cu zi ale constănțenilor.

🌳 În numele fluidizării traficului în zonă, constanțenii suferă și sunt obligați să parcurgă distanțe inadmisibil de lungi pentru a ajunge acasă. Astfel, dacă ies din parcarea CityPark sau efectuează viraj dreapta de pe str. Soveja, pe Lăpușneanu către Dobrogea, constănțenii sunt obligați să meargă 2.5 km până la primul sens giratoriu din stațiunea Mamaia.

🌳 Pentru ca această problemă să fie rezolvată "din fașă", Forța Dreptei Constanța va solicita de urgență actualei administrații să amenajeze un sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care să permită constănțenilor să întoarcă sau să ajungă mai repede la locuințele lor. Așa cum ar fi normal.

🌳 Chițac trebuie să țină cont urgent de dorințele constănțenilor și să se gândească la necesitățile acestora atunci când reconfigurează trasee sau ține străzi și bulevarde întregi sparte sau blocate de lucrări unde nu lucrează nimeni.

🌳 Forta Dreptei Constanta a început strângerea de semnături în cartierul Tomis Nord deoarece iși dorește sprijinul comunității în acest demers.

🌳Dacă ești de acord cu noi, te rugăm să distribui acest mesaj și să semnezi petiția noastră. Haideți să facem ca vocea noastră să fie auzită și să obținem schimbările de care orașul nostru are nevoie! #RespectPentruConstanța

De ce este important?

Traficul este afectat în mod semnificativ în zona cartierului Tomis Nord, iar lipsa unui sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu îngreunează deplasarea și crează cozi interminabile pe kilometri întregi.

Locuitorii din zonă sunt obligați să facă un ocol de 2.5 kilometri pentru a putea face întoarcerea, ceea ce înseamnă distanțe inadmisibil de lungi și timp pierdut în trafic.

Reconfigurările făcute de administrația Chițac nu iau în considerare nevoile și problemele de zi cu zi ale constănțenilor, demonstrând o lipsă de empatie și neglijență față de comunitate.

Un sens giratoriu la intersecția menționată ar fluidiza traficul, ar permite un acces mai rapid și facil în cartierul Tomis Nord și ar îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.

Prin semnarea și susținerea acestei petiții, constănțenii își pot exprima nemulțumirea față de modul în care este gestionat traficul în zonă și pot cere administrației să ia măsuri concrete pentru rezolvarea problemei.

Alăturându-se petiției, oamenii pot contribui la obținerea unei schimbări reale și pot fi vocea comunității în Primăria Constanța, asigurându-se că nevoile și interesele lor sunt luate în considerare.
Constanța, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Linkuri

Actualizări

2023-05-26 08:16:13 +0300

S-a ajuns la 1,000 semnături

2023-05-23 18:47:13 +0300

S-a ajuns la 500 semnături

2023-05-22 15:30:59 +0300

S-a ajuns la 100 semnături

2023-05-22 14:28:41 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2023-05-22 14:04:45 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2023-05-22 13:54:40 +0300

S-a ajuns la 10 semnături