Skip to main content

Către: Primariei Municipiului Bucuresti

Subventii de caldura pentru toti Bucurestenii

Subventii de caldura pentru toti Bucurestenii

Solicit subvetii de caldura pentru toti locuitorii Bucurestiului, nu doar pentru bucurestenii care se incalzesc prin radet, indiferent ca vorbim despre incalzirea cu gaz, lemne, carbuni, peleti, electric, geotermal sau orice alt mod.

De ce este important?

Toti bucurestenii platesc aceleasi taxe si impozite dar in ochii autoritatilor locale unii sunt mai bucuresteni ca altii. Unii bucuresteni primesc mai mult din partea autoritatilor si consider ca este momentul ca subventiile sa ajunga la toti bucurestenii in mod echitabil, gigacaloria sa fie subventionata ptr toti bucurestenii nu doar ptr "unii" bucuresteni.
Mai mult chiar, primaria ar trebui sa incurajeze si sa subventioneze sistemele de incalzire eco friendly, din surse regenerabile sau putin poluante, acordand o subventie suplimentara in cazul acestor sisteme, (in coditiile in care primaria simuleaza ca se intereseaza de calitatea aerului din Bucuresti si vrea sa introduca taxa "Oxigen").
Solicita si tu primariei sa acorde subventia gigacaloriei pentru toti bucurestenii nu doar pentru cei racordati la sistemul de incalzire centralizat. Toti bucurestenii trebuie sa fie egali in fata autoritatilor locale.
Ai aceleasi Obligatii, trebuie sa ai aceleasi Drepturi si sa beneficiezi de aceleasi Facilitati.

București

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2019-11-02 17:30:10 +0200

S-a ajuns la 10 semnături