Campanii de succes

Campanii de succes
  • Tren direct, in timpul zilei, din Bucuresti pentru Valea Jiului si jud. Hunedoara
    Am câștigat! CFR Călători a decis să prelungească traseul trenului IR 1823 București-Craiova-Tg Jiu la Petroșani-Subcetate-Călan-Simeria, cu plecare din București Nord la ora 08:45, începând cu noul mers al trenurilor 2019-2020, care va intra in vigoare în decembrie 2019.
    1.031 Semnături
    Inițiat de Mircea Constantin Maris Picture
  • Punem capăt exploatării animalelor sălbatice în circuri
    Parlamentul României a trecut legea care interzice circurilor din România să se folosească de animale sălbatice. Ne-am aliniat Europei!
    64.407 Semnături
    Inițiat de Csibi Magor Picture
  • Deputați, votati legea tuberculozei!
    Legea nr. 302/2018 privind măsurile de control al tuberculozei a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1.051/2018 din 12 decembrie 2018.
    8.738 Semnături
    Inițiat de Paula Rusu
  • Susţinem candidatura Laurei Codruţa Kövesi pentru funcţia de procuror şef european
    LCK a fost votată ca Prim Procuror oficial al Parchetului European pe 19.09.2019. „Au fost atât de mulţi români care m-au susţinut, cetăţeni care nu sunt români şi m-au susţinut, că nu am simţit niciun moment că am fost singură în această luptă, le mulţumesc." - Laura-Codruţa Kövesi. Vrem să vă mai mulţumim pentru semnătură, pentru susţinerea morală sau chiar financiară a demersului nostru de la Bruxelles. Şi vrem să o felicităm din nou pe d-na Kövesi pentru formidabila ei reuşită, dar şi să ne facem cu ochiul unii altora pentru gestul nostru mic, dar deloc neimportant, de susținere. Haideţi să rămânem treji şi gata de acţiune cetăţenească!
    148.466 Semnături
    Inițiat de Dumitru Cornel Vilcu Picture
  • Solicităm Avocatului Poporului să salveze elevii rămași fără transport școlar!
    După ce subiectul a devenit mai popular și a ajuns în mass-media, am fost invitați la o întâlnire de discuții cu Avocatul Poporului. Ca urmare a întâlnirii, Avocatul Poporului a sesizat la Curtea Constituțională Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 51/2019, în luna august. Scopul petiției a fost îndeplinit. Mulțumim mult pentru tot sprijinul acordat!
    4.372 Semnături
    Inițiat de Federația Elevilor din România Picture
  • Viitorul Muzeului Antipa este în pericol
    Parlamentul a adoptat pe 11 sept 2019 un proiect privind înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România pe Calea Victoriei 218. Se poate considera închisă discuția privind o posibilă amplasare a acestei noi instituții de cultură în grădina Muzeului Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”. Eforturile de a arăta autorităților că suprafața de teren ce aparține muzeului trebuie păstrată intactă, fiind garantul existenței și dezvoltării Muzeului Antipa și unica sa posibilitate de extindere, au dat roade. Mulțumim tuturor celor care au susținut integritatea Muzeului Antipa în ultimele luni de zile!
    11.895 Semnături
    Inițiat de Razvan Popescu
  • Casa Victor Eftimiu/Cezar Ivanescu - monument istoric, nu paragină!
    Lupta noastră pentru a încadra Casa Victor Eftimiu/Cezar Ivanescu ca monument istoric are rezultate pozitive. Institutul Național al Patrimoniului a constatat că se impune declanșarea procedurii de clasare în regim de urgență. Monumentul este situat la adresa Strada Silvestru, nr. 50, la colț cu Bulevardul Dacia. El continuă să fie amenințat, însă, de faptul că în proximitatea lui a început deja construirea unui bloc, care i-ar afecta vizibil starea și i-ar știrbi importanța.
    515 Semnături
    Inițiat de Clara Arustei Picture
  • Teodor Meleșcanu - DEMISIA!
    Teodor Meleșcanu a fost remaniat în data de 15 iulie 2019! Percepția publică a fost de vină, motiv pentru care mă bucur că petiția noastră a fost vizibilă și semnată intens!
    125.448 Semnături
    Inițiat de Cosmin Pojoranu Picture
  • Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova
    Deoarece am obtinut un raspuns, nu de la cei care au promis sa il dea, ci de la cei direct responsabili de faptele sesizate in petitie. Atat se poate face in acest caz in Romania corupta de astazi. Am explicat pe site-ul de campanie , bazat pe cele doua raspunsuri primite, iar adevarul poate fi inteles de toata lumea. Voi continua demersurile prin alte mijloace. Va multumesc!
    251 Semnături
    Inițiat de Horia Florin Dragan Picture
  • Spune STOP nesimțirii în Urziceni!
    De când am depus semnăturile petiției, am observat patrule de câte 2 agenți prin oraș. Sunt cu precădere în zona carcului de la Catedrală. Sunt optimistă și consider că acesta este doar începutul. Orașul nostru poate fi adus, încet dar sigur, la un nivel de civilizație și implicare pe care ni-l dorim cu adevărat cu toții.
    442 Semnături
    Inițiat de Ioana Tanase