Campanii de succes

Campanii de succes
  • Sunt angajat, sunt informat! – platformă online pentru verificarea situației contractuale
    Veste bună pentru toți angajații din România!! Proiectul inițiat anul trecut de mine sub forma unei petiții online și transformat de colega mea, Cristina Prună, în proiect de lege, a fost votat astăzi de parlament. Astfel nu va mai fi nevoie de acordul angajatorului, de drumuri la Inspectoratul teritorial de muncă, de stat la coadă în timpul orelor de program sau de cereri scrise şi numere de înregistrare. Orice salariat va putea accesa oricând şi imediat istoricul contractelor de muncă finalizate sau active. Astfel se vor și putea asigura că le-au fost plătite toate contribuțiile de către angajator. Sper doar ca guvernul, în sarcina căruia pică implementarea sistemului pentru accesul online, să nu tărăgăneze procedura și să dea dovadă de respect față de cetățeni. Mai ales că există fonduri europene prin PNRR pentru a realiza acest lucru. Vom urmări implementarea de către guvern a proiectului și ne vom asigura că timpul românilor nu va mai fi irosit pe birocrație inutilă.
    929 Semnături
    Inițiat de Andrei Pătru Picture
  • Kaftrio pentru pacienții din ROMANIA
    Victorie! După mai mult de 10 săptămâni de proteste, pe 25 martie, a fost adoptată Hotărârea de Guvern 720/2008 prin care a fost aprobată aducerea pe piața românească a medicamentului Kaftrio, destinat pacienților cu fibroză chistică. De acum încolo, pacienții diagnosticați cu fibroză chistică se vor putea bucura de viață. Mulțumesc oamenilor care ne-au susținut, care ne-au fost alături; fără încurajările voastre nu am fi fost astăzi aici.
    28.798 Semnături
    Inițiat de Mihaita Bariz Picture
  • STOP Incompetenței care decide soarta noastră medicală!
    Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România are o nouă conducere, începând de marți, 14 ianuarie. Ministerul Sănătății a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă faptul că ministrul Victor Costache a numit-o pe Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției. Roxana Stroe va ocupa acest post de conducere temporar, până în momentul în care va fi organizat concursul de ocupare a postului de președinte în Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicală din România (ANMDMR), conform legislației în acest domeniu.
    22.708 Semnături
    Inițiat de Asociatia Daruieste Viata ONG Picture
  • Susţinem candidatura Laurei Codruţa Kövesi pentru funcţia de procuror şef european
    LCK a fost votată ca Prim Procuror oficial al Parchetului European pe 19.09.2019. „Au fost atât de mulţi români care m-au susţinut, cetăţeni care nu sunt români şi m-au susţinut, că nu am simţit niciun moment că am fost singură în această luptă, le mulţumesc." - Laura-Codruţa Kövesi. Vrem să vă mai mulţumim pentru semnătură, pentru susţinerea morală sau chiar financiară a demersului nostru de la Bruxelles. Şi vrem să o felicităm din nou pe d-na Kövesi pentru formidabila ei reuşită, dar şi să ne facem cu ochiul unii altora pentru gestul nostru mic, dar deloc neimportant, de susținere. Haideţi să rămânem treji şi gata de acţiune cetăţenească!
    148.522 Semnături
    Inițiat de Dumitru Cornel Vilcu Picture
  • Ocolirea parcului Herăstrău în siguranță pentru pietoni, persoane cu dizabilități și bicicliști
    Pasarela paralelă a fost construită într-un final de către Primăria București. Vă mulțumim pentru susținere și pentru presiunea publică creată! http://go.de-clic.ro/haicubicla-in-herastrau
    2.716 Semnături
    Inițiat de Hai cu Bicla Picture
  • Stop proiectului de amnistie sau grațiere
    Niciun proiect privind amnistia sau grațierea nu a fost inițiat de către fostul premier V. Dăncilă.
    41.601 Semnături
    Inițiat de Gabi Buiculescu
  • Copiii sportivi vor să participe la Olimpiada Națională a Sportului Școlar
    Noul regulamentul pentru O.N.S.S. a fost modificat. Toți elevii au voie sa participe la competițiile sportive din cadrul “Olimpiadei naționale a sportului școlar”.
    656 Semnături
    Inițiat de Elena Volosincu
  • Teodor Meleșcanu - DEMISIA!
    Teodor Meleșcanu a fost remaniat în data de 15 iulie 2019! Percepția publică a fost de vină, motiv pentru care mă bucur că petiția noastră a fost vizibilă și semnată intens!
    125.502 Semnături
    Inițiat de Cosmin Pojoranu
  • Salvați calea ferată Oravița - Anina!
    CFR Călatori menține circulația zilnică pe ruta Oravița-Anina. Împreună am reușit să salvăm Semmering-ul bănățean. Fiecare semnătură a contat. Mulțumim tuturor pentru implicare!
    10.380 Semnături
    Inițiat de Flavius Sebastian
  • Reabilitarea ansamblului memorial dedicat eroilor revolutiei din Decembrie 1989 - Piata Revolutiei
    Cu ocazia alegerilor locale, PMB s-a mobilizat și a reabilitat monumentul.
    217 Semnături
    Inițiat de Sanda Maria Tanase