Campanii de succes

Campanii de succes
  • Teodor Meleșcanu - DEMISIA!
    Teodor Meleșcanu a fost remaniat în data de 15 iulie 2019! Percepția publică a fost de vină, motiv pentru care mă bucur că petiția noastră a fost vizibilă și semnată intens!
    125.438 Semnături
    Inițiat de Cosmin Pojoranu Picture
  • Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova
    Deoarece am obtinut un raspuns, nu de la cei care au promis sa il dea, ci de la cei direct responsabili de faptele sesizate in petitie. Atat se poate face in acest caz in Romania corupta de astazi. Am explicat pe site-ul de campanie , bazat pe cele doua raspunsuri primite, iar adevarul poate fi inteles de toata lumea. Voi continua demersurile prin alte mijloace. Va multumesc!
    248 Semnături
    Inițiat de Horia Florin Dragan Picture
  • Spune STOP nesimțirii în Urziceni!
    De când am depus semnăturile petiției, am observat patrule de câte 2 agenți prin oraș. Sunt cu precădere în zona carcului de la Catedrală. Sunt optimistă și consider că acesta este doar începutul. Orașul nostru poate fi adus, încet dar sigur, la un nivel de civilizație și implicare pe care ni-l dorim cu adevărat cu toții.
    438 Semnături
    Inițiat de Ioana Tanase
  • Carmen Dan - Demisia urgenta a Ministrului de Interne
    Carmen Dan și-a depus demisia! „E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.” a declarat Carmen Dan pe 15 iulie 2019 Vă mulțumim pentru susținerea d-voastră!
    434 Semnături
    Inițiat de Bogdan Mihalcea
  • Domnule președinte Iohannis, nu acceptati ca vânătorii să controleze pescuitul din Romania!
    După ce legea a trecut de 2 ori prin Parlament, în aceeași formă, putem în sfârșit să ne bucurăm de o mare reușită! AquaCrisius, alături de peste 2000 de semnatari au reușit să oprească legea care discriminează pescarii recreativi, și avantajează vânătorii. 🗣️ „Ceea ce doream am reușit, adică să nu aibă vânătorii drept de control pe legislația de pescuit și să nu fie valabile permisele emise doar de beneficiarul contractului, adică vânătorii. Ceea ce e un mare colac de salvare pentru pescuitul din România.” - reprezentant al Asociației
    2.128 Semnături
    Inițiat de Aqua Crisius
  • Punem capăt exploatării animalelor sălbatice în circuri
    Parlamentul României a trecut legea care interzice circurilor din România să se folosească de animale sălbatice. Ne-am aliniat Europei!
    64.355 Semnături
    Inițiat de Csibi Magor Picture
  • Trotuar pentru copiii care merg la scoala pe Aleea Mizil
    Aleea Mizil acum are 2 treceri de pietoni pentru a traversa strada în siguranță. Avem și promisiunea Administrației Străzilor că până la finalul lunii iunie vor instala și stâlpișori pe trotuar pentru a împiedica ocuparea acestuia de către mașini parcate.
    202 Semnături
    Inițiat de Roxana Cornea
  • Vrem referendum pe Justiție odată cu alegerile europarlamentare
    Președintele României Klaus Iohannis a anunțat că referendumul pentru Justiție va fi organizat pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare. Iohannis nu a precizat care va fi întrebarea de pe buletinul de vot de la referendum, însă a adăugat că este dreptul suveran al cetățenilor să decidă dacă „corupția va deveni politică de stat” în România, conform Digi 24.
    8.863 Semnături
    Inițiat de Grupul Civic RESET Picture
  • Solicităm adoptarea de urgență a unor măsuri pentru siguranța victimelor violenței în familie
    În iunie 2018, parlamentarii au votat în favoarea modificărilor propuse la Legea 217/2003, legea ce reglementează acțiunile în domeniul violenței domestice. Aceste modificări aduc legislația din Româniamai aproape de prevederile Convenției de la Istanbul. Este o victorie! Cel mai important fapt: introducerea ordinului de protecție provizoriu în baza căruia agresorul poate fi separat de victimă imediat ce poliția constată urgența acestei acțiuni.
    5.427 Semnături
    Inițiat de Andreea Braga
  • Modificarea legislatiei care discrimineaza acordarea de burse
    Pe 19 ianuarie a trecut Legea 38/2019 care specifică: „Bursa de ajutor social se poate cumula cu bursa de performanță, cu bursa de merit sau cu bursa de studiu”. Cunatumul acestora se stabilește anual de către Guvern. Astfel, am reușit! Elevii din România vor putea primi toate bursele pe care le merită, fără a mai trebui să aleagă ce doresc să fie: buni la învățătură sau orfani. Vă mulțumesc.
    4.468 Semnături
    Inițiat de LAVINIA DINU