Campanii de succes

Campanii de succes
  • Cerem președintelui Iohannis să respingă legea privind interzicerea educării tinerilor
    Președintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constituțională modificarea legii educației, adoptată pe 16 iunie de Senat, prin care a fost interzisă în școli, în universități și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, orice referire la identitatea de gen.
    52.560 Semnături
    Inițiat de Asociația MozaiQ
  • Stop legii care ar deschide vânarea urșilor pentru trofee
    Am câștigat. Amendamentul introdus de un deputat pentru a păstra ursul brun sub strictă protecție a fost votat în plenul Parlamentului. Îți mulțumim din suflet pentru semnătura ta care a contat decisiv! Echipa Agent Green
    107.439 Semnături
    Inițiat de Agent Green Picture
  • Susţinem candidatura Laurei Codruţa Kövesi pentru funcţia de procuror şef european
    LCK a fost votată ca Prim Procuror oficial al Parchetului European pe 19.09.2019. „Au fost atât de mulţi români care m-au susţinut, cetăţeni care nu sunt români şi m-au susţinut, că nu am simţit niciun moment că am fost singură în această luptă, le mulţumesc." - Laura-Codruţa Kövesi. Vrem să vă mai mulţumim pentru semnătură, pentru susţinerea morală sau chiar financiară a demersului nostru de la Bruxelles. Şi vrem să o felicităm din nou pe d-na Kövesi pentru formidabila ei reuşită, dar şi să ne facem cu ochiul unii altora pentru gestul nostru mic, dar deloc neimportant, de susținere. Haideţi să rămânem treji şi gata de acţiune cetăţenească!
    148.515 Semnături
    Inițiat de Dumitru Cornel Vilcu Picture
  • Salvează spațiul verde din Parcul Elena Doamna din Iași!
    Ne bucurăm să anunțăm că petiția noastră a avut câștig de cauză. Am reușit atât amânarea unei decizii, cât și organizarea unei dezbateri. Deși am câștigat, pentru noi subiectul nu este închis. Parcul tot nu are o situație juridică clară, iar riscul încă există. Dacă vrei să ne ajuți în acest sens, așteptăm mail-ul tău la contact@asociatiacivica.ro
    3.886 Semnături
    Inițiat de Asociația CIVICA Picture
  • Teodor Meleșcanu - DEMISIA!
    Teodor Meleșcanu a fost remaniat în data de 15 iulie 2019! Percepția publică a fost de vină, motiv pentru care mă bucur că petiția noastră a fost vizibilă și semnată intens!
    125.499 Semnături
    Inițiat de Cosmin Pojoranu Picture
  • Reabilitarea ansamblului memorial dedicat eroilor revolutiei din Decembrie 1989 - Piata Revolutiei
    Cu ocazia alegerilor locale, PMB s-a mobilizat și a reabilitat monumentul.
    214 Semnături
    Inițiat de Sanda Maria Tanase
  • Politia Animalelor
    Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat pe 25 august 2020, înființarea Poliției Animalelor. Noul Proiect de Ordonanță de Urgență modifică Legea 205/2014 de protecție a animalelor. Acest proiect prevede că animalele aflate în pericol vor putea fi confiscate de oamenii legii fără ca aceștia să aibă mandat pentru a intra pe o proprietate privată.
    18.696 Semnături
    Inițiat de Serban Ionita Picture
  • Salvam Padurea Baneasa, Parcul Herastrau si zonele de case - Oprim PUZ-ul Coordonator Sector 1
    Împreună, am salvat Parcul Herăstrău, Pădurea Băneasa și celelalte spații verzi din Sectorul 1. Mulțumim semnatarilor petiției și celor care au spus stop PUZ-ului Coordonator Sector 1.
    14.328 Semnături
    Inițiat de Remus Serban
  • Solicitam ministrului MAI punerea în aplicare a Decizie 51/2019 a ICCJ
    UPDATE 14.05.2020: Guvernul României, ca urmare a petiției semnate de 16.000 de polițiști (activi și pensionari), a aprobat prin OUG modificarea și completarea OUG nr.114/2018, prin care se pune în aplicare Decizia nr.51/2019 a ICCJ. Astfel, Ministerul Afacerilor Interne va recalcula salariile a 70.000 de politisti, din oficiu, retroactiv pe ultimii 3 ani și pentru viitor, prin acordarea sporurilor pentru fidelitate, pericol deosebit și studii superioare, sumele de bani restante urmând să fie acordate în 3 tranșe (25% anul acesta).
    16.318 Semnături
    Inițiat de Claudiu Ionescu Picture
  • Susținem Pinacoteca Municipiului București!
    Campania a fost un succes, Pinacoteca București a primit spațiul solicitat.
    971 Semnături
    Inițiat de AEEAR ASOCIAȚIA EXPERȚILOR ȘI EVALUATORILOR DE ARTĂ