Campanii de succes

Campanii de succes
  • Solicitam ministrului MAI punerea în aplicare a Decizie 51/2019 a ICCJ
    UPDATE 14.05.2020: Guvernul României, ca urmare a petiției semnate de 16.000 de polițiști (activi și pensionari), a aprobat prin OUG modificarea și completarea OUG nr.114/2018, prin care se pune în aplicare Decizia nr.51/2019 a ICCJ. Astfel, Ministerul Afacerilor Interne va recalcula salariile a 70.000 de politisti, din oficiu, retroactiv pe ultimii 3 ani și pentru viitor, prin acordarea sporurilor pentru fidelitate, pericol deosebit și studii superioare, sumele de bani restante urmând să fie acordate în 3 tranșe (25% anul acesta).
    16.309 Semnături
    Inițiat de Claudiu Ionescu Picture
  • Cerem președintelui Iohannis să respingă legea privind interzicerea educării tinerilor
    Președintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constituțională modificarea legii educației, adoptată pe 16 iunie de Senat, prin care a fost interzisă în școli, în universități și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, orice referire la identitatea de gen.
    52.526 Semnături
    Inițiat de Asociația MozaiQ
  • Susținem Pinacoteca Municipiului București!
    Campania a fost un succes, Pinacoteca București a primit spațiul solicitat.
    971 Semnături
    Inițiat de AEEAR ASOCIAȚIA EXPERȚILOR ȘI EVALUATORILOR DE ARTĂ
  • SOS Drumul nucilor
    Drumul Nucilor nu va fi defrișat! Am primit un răspuns clarificator de la Garda Națională de Mediu care ne liniștește. Suntem bucuroși că v-am avut alături și sperăm ca acest drum pitoresc să creeze amintiri și altor generații.
    748 Semnături
    Inițiat de Aurora Popescu Picture
  • Vrem tenis de câmp după 15 mai!
    Rațiunea a învins! Se poate juca tenis de câmp începând cu 15 mai și în cadrul bazelor sportive, dacă acestea respectă anumite condiții de siguranță.
    7.882 Semnături
    Inițiat de Ionut Valentin Belgun Picture
  • STOP Incompetenței care decide soarta noastră medicală!
    Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România are o nouă conducere, începând de marți, 14 ianuarie. Ministerul Sănătății a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă faptul că ministrul Victor Costache a numit-o pe Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției. Roxana Stroe va ocupa acest post de conducere temporar, până în momentul în care va fi organizat concursul de ocupare a postului de președinte în Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicală din România (ANMDMR), conform legislației în acest domeniu.
    22.700 Semnături
    Inițiat de Asociatia Daruieste Viata ONG Picture
  • Teodor Meleșcanu - DEMISIA!
    Teodor Meleșcanu a fost remaniat în data de 15 iulie 2019! Percepția publică a fost de vină, motiv pentru care mă bucur că petiția noastră a fost vizibilă și semnată intens!
    125.499 Semnături
    Inițiat de Cosmin Pojoranu Picture
  • COPILĂRIE MUTILATĂ
    Are loc reevaluarea copiilor cu privire la schemele de tratament privind administrarea neurolepticelor și antiepilepticelor copiilor care nu prezintă simpomele specifice acelor medicamente. S-a introdus la nivelul fiecărei camere un număr de telefon gratuit. Tânărul poate apela gratuit acel număr pentru a semnala abuzul și autoritățile naționale intervin. Procedura de intervenție e de la Centru la local. O perspectivă diferită, aflată pilot în desfășurare.
    4.072 Semnături
    Inițiat de Asociația Vocea Copiilor Abandonați Picture
  • Acces echitabil la servicii de medicină dentară pentru copiii de la sate și copiii cu cancer
    După multe insistențe, audiențe, dezbateri și camere de filmat am reușit să convingem Ministerul Sănătății să elaboreze normele pentru cabinetele medicale mobile! Acestea au apărut și în Monitorul Oficial, ultimul pas pentru a ne asigura că nu se mai poate da înapoi. Nu am fi putut face acest demers de advocacy fără voi, fără prietenii care ne-au sprijinit. Pentru a afla cum a arătat tot demersul nostru, puteți intra pe acest link: https://www.declic.ro/blog/tactici-de-succes-poti-imbunatati-sistemul-medical