Către: Primaria Stefanestii de Jos, Ilfov

Transport copii Cosmopolis inscrisi la Gradinita si Scoala Nr 1 Tunari

Fotografie de Element5 Digital pe Unsplash

Către: Primăria Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Subiect: Solicitare pentru asigurarea transportului copiilor din Cosmopolis la Grădinița și Școala nr. 1 Tunari

Stimate Domn Primar,

Subsemnații, locuitori ai complexului rezidențial Cosmopolis, dorim să vă aducem la cunoștință o problemă importantă cu care se confruntă copiii noștri înscriși la Grădinița și Școala nr. 1 din Tunari. Având în vedere distanța considerabilă și intreruperea microbuzelor de transport asigurate de Primaria din Tunari prucum si a lipsei unei rute de transport public adecvate, ne vedem nevoiți să solicităm sprijinul dumneavoastră pentru asigurarea unui mijloc de transport special pentru acești copii.

Problema: În prezent, părinții sunt nevoiți să își transporte copiii cu mașina personală, ceea ce implică dificultăți logistice și financiare considerabile. De asemenea, traficul intens și lipsa infrastructurii adecvate creează riscuri pentru siguranța copiilor noștri.

Solicitarea noastră: Vă rugăm respectuos să analizați posibilitatea introducerii unui serviciu de transport școlar pentru copiii din Cosmopolis care frecventează Grădinița și Școala nr. 1 Tunari. Aceasta ar putea include:

• Introducerea unui autobuz școlar care să facă traseul Cosmopolis - Școala nr. 1 Tunari, cu plecare și sosire în intervalele orare potrivite programului școlar.
  • Asigurarea ca autobuzul să fie dotat cu toate măsurile de siguranță necesare pentru transportul copiilor.
  • Stabilirea unor puncte de colectare sigure și convenabile în interiorul complexului Cosmopolis.
Beneficii:

• Asigurarea unui transport sigur și fiabil pentru copiii noștri.
  • Reducerea traficului și a poluării datorate utilizării mașinilor personale.
  • Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Cosmopolis și crearea unui mediu mai sigur pentru toți.
Suntem convinși că implementarea unui astfel de serviciu ar aduce beneficii semnificative comunității noastre și ar demonstra un angajament real față de educația și siguranța copiilor. În speranța unei soluționări favorabile și rapide a acestei cereri, vă mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat.

Cu stimă,

Parintii comunitatii Cosmopolis

Către: Părinții din Complexul Rezidențial Cosmopolis

Subiect: Solicitare semnături pentru petiția adresată Primăriei Ștefăneștii de Jos privind asigurarea transportului copiilor la Grădinița și Școala nr. 1 Tunari

Stimați Părinți,

În dorința de a asigura un transport sigur și convenabil pentru copiii noștri care frecventează Grădinița și Școala nr. 1 din Tunari, am redactat o petiție adresată Primăriei Ștefăneștii de Jos. Scopul acestei petiții este de a solicita introducerea unui serviciu de transport școlar dedicat copiilor din Cosmopolis.

În prezent, suntem conștienți de dificultățile și riscurile pe care le implică transportul copiilor cu mașina personală, precum și de traficul intens și lipsa unei infrastructuri adecvate. Prin urmare, considerăm că un autobuz școlar ar aduce numeroase beneficii pentru întreaga comunitate, inclusiv:

• Siguranța și confortul copiilor noștri.
  • Reducerea traficului și a poluării.
  • O mai bună gestionare a timpului pentru părinți.
Pentru a avea un impact semnificativ și a demonstra necesitatea acestui serviciu, avem nevoie de sprijinul și implicarea tuturor părinților din comunitatea noastră. Vă invităm să semnați petiția și să contribuiți la îmbunătățirea condițiilor de transport pentru copiii noștri.

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul și implicarea dumneavoastră în această inițiativă importantă. Împreună putem face o schimbare pozitivă pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate.

Cu respect,

Centura București, Ștefăneștii de Jos 077175, România