Skip to main content

Către: Ministerul Educației

Vrem hârtie igienică în băile din școlile din România!

Cerem ca școlile să fie aprovizionate cu hârtie igienică în cantități suficiente pentru a acoperi nevoile elevilor și ale personalului școlar.
Asigurarea accesului la hârtie igienică în școli este o măsură crucială pentru promovarea sănătății și a igienei elevilor. Este responsabilitatea autorităților să se asigure că mediul școlar oferă un cadru adecvat pentru dezvoltarea și bunăstarea copiilor noștri. Prin urmare, asigurarea hârtiei igienice în școli ar trebui să fie o prioritate pentru toate instituțiile de învățământ.

De ce este important?

În mediul școlar, igiena este fundamentală pentru sănătatea și bunăstarea elevilor. Cu toate acestea, un element esențial al igienei, cum ar fi hârtia igienică, este adesea neglijat sau subapreciat în școli. Este momentul să recunoaștem importanța acestui aspect și să luăm măsuri pentru a asigura accesul adecvat la hârtie igienică în școli.

Hârtia igienică este esențială pentru igiena personală și prevenirea răspândirii bolilor în mediul școlar.

Absența hârtiei igienice poate afecta demnitatea elevilor și poate crea situații jenante sau inconfortabile. Asigurarea accesului la hârtie igienică contribuie la crearea unui mediu școlar respectuos și prietenos.

Categorii

Actualizări

2024-03-12 01:59:31 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2024-03-11 14:14:27 +0200

S-a ajuns la 10 semnături