Către: Primaria Municipiului Bucuresti

Amenajarea unui parc nou in Sectorul 4

1. Adoptarea proiectului care propune acest obiectiv de investitie - http://bit.ly/ParcNouS4

2. Implementarea proiectului intr-un interval de timp rezonabil, conform unui calendar asumat (identificarea terenului, expropierea si amenajarea parcului)

Prin PUZ-ul pentru zona de sud a sectorului nu a fost prevazut niciun parc public nou, desi 'dezvoltarile imobiliare' sunt in toi si numarul locuitorilor va creste in urmatorii ani.
Practic, toata zona dintre strada Luica / Turnu Magurele si Centura se va construi, iar zeci de mii de oameni vor trebui sa se indrepte spre centrul orasului in cautarea unui spatiu verde ceva mai mare, in care sa se poata plimba si relaxa. Parcurile existente sunt deja aglomerate, iar distanta mare va produce trafic si poluare, inutile si evitabile.

Sectorul 4 nu are cei 26 mp de spatiu verde/locuitor impusi de lege si nici nu ia masuri care sa remedieze. Din contra, densificarea propusa va avea efectul opus. Nu este normal, nu este sanatos, orasul va fi de nelocuit.

Semnati pentru a convinge Primaria Capitalei ca este nevoie de un parc nou, mare si accesibil tuturor, pentru dezvoltarea sustenabila a orasului!

Bucharest, Romania

Linkuri