Skip to main content

Către: Toți elevii, părinții și profesorii Liceului Teoretic Waldorf

AUTOMAT LA NOI IN ȘCOALA

Un automat in școala noastră ar reduce multele discuții și probleme adresate in acest sens. Ma adresez vouă in calitate de elev care vrea la fel de mult ca voi sa se îndeplinească dorința tuturor, cea de a avea un automat la noi in școala.

De ce este important?

Având in vedere noile reguli stricte, ne este interzisă părăsirea curții școlii in timpul orelor de curs. Scopul automatului este ca elevii sa nu mai trebuiască sa părăsească curtea in caz ca nu au mâncare sau nu le-a ajuns. Va fi de folos elevilor cât și profesorilor.
In timp s-a mai încercat aducerea unui automat dar din păcate lucrurile nu au mers in favoarea noastră.
Aceasta petiție nu garantează nevoia/dorința tuturor, cea de a aduce automat in școala noastră, aceasta petiție are scopul de a ne exprima dorința, și scopul de a reduce consumul foilor de hârtie pentru semnături.
Procesul nefiind unul simplu, va trebui sa avem răbdare. Pe lângă foile care trebuie semnate pentru a se întâmpla acest lucru și puțin sacrificiu depus, un astfel de automat trebuie realimentat periodic cu alimente, dat fiind, reprezintă și o responsabilitate pentru noi și de altfel va trebui sa demonstram ca îl meritam.
Va mulțumesc pentru ca v-ați luat puțin timp sa citiți și dacă vi se pare util un automat in școala noastră, puteți semna petiția și sa dați mai departe pentru a semna toți doritorii.

Liceul Teoretic Waldorf, Strada Soldat Marin Savu, București

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2020-01-18 15:42:24 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2020-01-18 10:59:37 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2020-01-18 01:14:33 +0200

S-a ajuns la 10 semnături