Către: Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii

Cerem investigarea calității și aspecului săvârșite de GalaxyFM

Cerem investigarea calității și aspecului săvârșite de GalaxyFM

Știm deja că unii au auzit de acest post de radio deținut de deputatul PSD Eugen Nicolicea, și ar dori să cunoască pe acesta, și anume Radio Televiziunea Galaxy Drobeta Turnu Severin. Ei bine, până la urmă se credea că GalaxyFM domină prezența frecvențelor pe arie acoperire de mare putere, în sudul și vestul României: Tg. Jiu 90,2; Slatina 90,3; Craiova 95,5; Rm. Vâlcea 96,4; Pitești 96,4; Reșița 100,3; Caransebeș 99,1; Alexandria 100,3 și Drobeta Tr. Severin 100,6. Și încă funcționează, dar din ce în ce mai aiurea.

De ce este important?

Haideți să le punem la umeri problemele legate de radiodifuziunea și aspectul acestuia. Solicităm ANCOM să investigheze neregulile acestui post de radio. Fiecare cetățean de onoare trebuie să știe despre această înștiințare pentru a solicita ascultătorilor să evite pe cât mai posibil și poporul să renunțe de-a mai asculta GalaxyFM, precum și de pe frecvențele locale. Consider că acest post radio este plătit parcă de PSD și chiar de Eugen Nicolicea.

Cum va fi inmânată

Ei bine singura soluție e să se ajungă la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru a se ocupa de această investigație. Ca urmare, titularul nu răspunde de acțiunile legate de aceeași rețea.


Motivul semnării

  • Asta am semnat eu primul, deoarece a fost anunțată o petiție în ceea ce privește postul regional GalaxyFM. Vezi detaliile furnizate de mai sus.