Către: Digi24

Digi24, nu renunța la emisiunea ”România Furată”!

Această campanie a fost încheiată

Digi24, nu renunța la emisiunea ”România Furată”!

Timp de cinci ani, emisiunea de jurnalism de investigație ”România Furată” a mers pe firele unora dintre cele mai mari cazuri de corupție din țară, conducând la probe valoroase în instanță și abordând subiecte importante, de la fraude cu bani publici și fabrici falimentate la sănătate și educație.
Cerem postului de televiziune Digi24 să nu renunțe la emisiunea ”România Furată” în cadrul modificărilor aduse grilei de programe.

Acest link te va conduce la un fragment din emisiune: https://youtu.be/z11N5wppn4s

Într-un climat mediatic dominat de fake news prin canale ca Antena3 sau România TV, postul de știri Digi24 era o ultimă redută TV a libertății de exprimare și adevărului. Conform Paginademedia.ro, Digi24 a decis să renunțe la emisiunea de investigații ”România Furată” în cadrul unor modificări majore și la nivelul conținutului televiziunii, care urmează să aibe un profil mai apropiat de o televiziune generalistă.

Acest link te va conduce la articol: https://www.paginademedia.ro/2019/02/s-a-furat-romania-furata?fbclid=IwAR2ZE3gLKEbqcZ7_PoGW4bz54WgDblATeVfxLbxoUo5r2yTUXoyfPmwiMVM

Motivul semnării

• Sunt puține emisiuni care reflectă realitatea murdară, asta este una.
  • Am votat pentru că vreau ca românii să afle în continuare în ce stadiu se află tara..
  • Avem nevoie de informații cât mai obiective iar în această țară foarte putine emisiuni mai dau timp jurnalismului de investigații.

2019-02-16 20:06:19 +0200

S-a ajuns la 1,000 semnături