Skip to main content

Către: Primarul orasului Brasov

Festivalul Massif trebuie oprit! Impacteaza negativ viata animalelor salbatice!!

Animalele salbatice merita mai mult respect din partea noastra. Tot zgomotul, agitatia si aglomeratia din cadrul festivalului Massif au un efect negativ asupra animalelor salbatice din imprejurimi, mai ales ca acest festival se desfasoara in februarie-martie, perioada in care animalele salbatice au nevoie de o arie extinsa de cautare a hranei. Din cauza zgomotului puternic, animalele salbatice pot deveni confuze, agitate, speriate, poate chiar agresive. De asemenea, trebuie luata in calcul si ideea de a amplasa hrana in zonele impadurite pentru ca animalele sa nu fie nevoite sa caute prin habele de gunoi de pe strazile orasului sau de langa casele oamenilor.
Haideti sa nu ne mai gandim doar la propriile noastre interese si distractii! Sunt oricum destule festivaluri in Romania la care oamenii pot alege sa participe.
Noi, brasovenii, haideti sa dam un exemplu pozitiv! Sa le aratam tuturor ca noua chiar ne pasa de animale si ca tratam natura cu respectul care i se cuvine! 🌍🙏❤

De ce este important?

Toate fiintele de pe aceasta planeta minunata sunt interconectate, fie ca vorbim de oameni, de animalele de companie, domestice sau salbatice, de plante, copaci, si natura, in general, toate acestea fac parte din sfera vietii noastre si avem nevoie sa traim cat mai mult in armonie cu tot ce ne inconjoara.
Haideti sa dam un exemplu pozitiv! Sa le aratam tuturor ca noua chiar ne pasa de animale si ca tratam natura cu respectul care i se cuvine! 🌍🙏❤

Brașov, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2023-11-29 17:53:51 +0200

S-a ajuns la 10 semnături