Către: Presedintelui Romaniei, Guvernului, Ministrului muncii!

Majorarea salariului minim la 500€ si acordarea de grupa! Dorim sa fim platiti la noi in tara!

Majorarea salariului minim la 500€ si acordarea de grupa! Dorim sa  fim platiti la noi in tara!

Subsemnata Mocan Fanica, prin prezenta solicit majorarea salariului minim la suma de 500€, acordarea de grupa de munca si sporuri pentru conditii deosebite de munca!
Solicit aceasta deoarece consider ca daca s-ar depune un pic de efort din partea autoriitatiilor ar fi posibil, asa cum sunt posibile alte facilitati si pensii pentru alesii!
Totodata solicit o mai mare seriozitate din partea angajatiilor si o mai mare dragoste de munca, perseverenta si reconstructia acestei tari! Precum si o mai mare unitate si dragoste fata de semeni!
Rog ca aceasta sa se transforme intr-o lege care sa fie adoptata cat de urgent si pusa in applicate!
Nu sa ne obisnuim sa cerem doar voturi si facilitati pentru alesi si ii alegem sa ne faca praf tara, desi e si tara lor dar nu le pasa.

Pentru o reconstructie a tarii, stabilitate si un trai decent in tarisoara noastra!

Cum va fi inmânată

Presedintelui Romaniei si Guvernului

Motivul semnării

• La noi în țară și pt. NOI în țara noastră vreau să muncim. Cu iubire!!!
  • Am semnat pentru un trai decent într-o țară unde prețurile sunt europene și salarii mizere.
  • Am semnat petitia pentru ca am doi copii unul la scoala si salariile sunt ft mici voi domnilor din parlament puteti trai 4persoane cu 900lei pe luna in conditiilebin care aveti facturi de plătit? Aveti curaj sa hrănit o luna copilul cu 84 lei ?încercați dar sigur nu veti reusi niciodata fiindca nu cunoasteti sărăcia si daca da ati uitat de unde ati plecat păcat sitoate le veti plăti la un moment dat.

2017-01-11 16:40:27 +0200

2017-01-10 02:05:11 +0200