Skip to main content

Către: Dl. Comisar Sef Catana Florin, Director D.R.P.C.I.V si Dl. Ministru al Afacerilor Interne

Românii din Provincie solicita regim egal la eliberarea taloanelor si permiselor auto!

Suntem într-un stat ineficient!
Vrem să nu mai așteptăm 3 luni pentru a obține înmatricularea mașinilor noastre.
Dorim descentralizarea biroului cu atribuții de tipărire și expediere, din cadrul D.R.P.C.I.V (https://www.drpciv.ro) la nivel regional pentru grăbirea proceselor de acordare a taloanelor si permiselor auto. Zilnic, mii de oameni, asteapta sa vina postasul cu recomandata in care se afla talonul sau permisul de conducere. Iar de multe ori plicul resepctiv ajunge dupa mult stres si multe apeluri telefonici fara raspuns. Singurii care raspund telefonic sunt doar cei de la Posta iar problema nu se afla la ei. Credeti ca ar fi mai eficient sa il primim direct din regiunea sau judetul nostru?

De ce este important?

-Ce face D.R.P.C.I.V, sediul central din Pipera pentru toate judetele tarii, mai putin If sau Municipiul Bucuresti?
-Are in subsolul cladirii lor un birou de Tiparire si Expediere, adica o "cutie neagra" a sediului lor, unde nici un cetatean de rand nu are voie sa ajunga!
Am fost la fata locului, am solicitat sa ajungem la dansii pentru a ne obtine talonul auto si ni s-a raspuns sec: NU aveti acces!
Adica, asa mai pe intelesul nostru al cetatenilor, exista acolo niste persoane care tiparesc documente, lipesc si transmit spre Prioripost plicuri si nu le vede nimeni)
Suna ciudat, nu-I asa?! De operativitatea, interesul, numarul de zile lucratoare din luna, fisa postului si gradul de satisfactie in munca al acelor angajati depinde soarta miilor de solicitanti din fiecare zi din cele 41 de judete ale tarii!

Cum va fi inmânată

Petitia se va depune la sediul D.R.P.C.I.V din Pipera si la M.A.I.

Actualizări

2019-01-09 22:46:49 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2019-01-09 09:39:08 +0200

S-a ajuns la 10 semnături