Către: Partidele politice, Presedentiei Romaniei, oricarui om cu scaun la cap

Spune NU pensiilor speciale!

Impozitarea cu 95% a partii speciale a pensiei de stat sau modificarea constitutiei prin interzicerea acestor practici

Ma consider discriminat, cetatean de mana a doua. Existenta lor imparte societatea in smecheri si fraieri. Care este meritul deosebit al unui ofiter de politie care trebuie sa munceasca jumatate din stagiu si sa aiba pensia de 5 ori mai mare ca un medic? (nu mai vorbim de fostii, proaspetii fosti dar si actualii securisti, parlamentari, primari, aviatori, magistrati etc)

Motivul semnării

• Cred ca principiul contributivitatii trebuie sa se aplice peste tot. Pentru categoriile speciale, pensia ar trebui sa fie calculata corelata cu salariul actual pt functia avuta in activitate. La iesirea din zona operativa din cauza varstei, personalul ar trebui sa continue in pregatirea noilor angajati, la munca de birou. In nici un caz pensie si salariu la buget. Pentru situatii speciale de sanatate, sa se insiste pe servicii speciale de sanatate.

2019-08-22 13:55:45 +0300

2019-06-13 22:05:22 +0300